Tipuri de becuri

Becurile au devenit indispensabile in orice locuinta. Avem mare nevoie de ele in orice moment. Daca inainte becurile erau de un singur fel, acum lucrurile s-au schimbat. Se vede evolutie aproape in orice, inclusiv in becuri. Daca intri pe http://www.banda-led.com/  vei vedea ca becurile nu mai sunt sub nici o forma cum erau candva, ci sunt in mult mai multe forme si culori. Alegerea unui bec nu se mai face in functie de pret, ci in functie de caracteristicile acestuia. 

Magazinul de Banda LED iti ofera o gama vasta de produse LED. Cumpara acum ceea ce ai nevoie si da-i locuintei tale un aer aparte.
Becurile nu sunt de un singur tip, ci de mai multe. Sa vedem care sunt principalele tipuri de becuri.
Vorbim in primul rand de binecunoscutele becuri incandescente cu filament. Lumina produsa de acestea apare datorita incalzitii unui filament prin care trece curentul. Cand temperatura ajunge sa fie foarte mare, filamentul straluceste. Chiar daca pe piata sunt tot felul de becuri de ultima generatie, becurile incandescente cu filament inca sunt destul de raspandite.

Mai exista totodata si becuri economice fluorescente. Acestea sunt ceva mai noi si sunt asemanatoare cu neoanele, insa mai mici. Becurile economice au un consum mult mai redus decat cele clasice si pot avea un design atractiv, ceea ce e de dorit.

Cele mai noi si mai de dorit tipuri de becuri sunt becurile LED. Acestea sunt cele mai scumpe tipuri de becuri, dar isi merita banii. Cel mai mare avantaj al becurilor LED este consumul de energei redus. Becurile LED consuma cu 70-80% mai putin decat cele clasice, ceea ce e bineinteles de dorit. Totodata, becurile LED sunt mult mai rezistente in timp. Rezistenta se vede atat la numarul de ore de functionare, cat si la socuri si vibratii. Becurile LED sunt in acelasi timp si ecologice, ceea ce e de dorit pentru iubitorii de mediu.

Acestea sunt variantele pe care le ai atunci cand vrei sa cumperi becuri. Cea mai buna solutie o reprezinta becurile LED. Acum insa, depinde de ceea ce iti doresti si tu, de ceea ce crezi ca ai avea nevoie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!