Transport Vaslui Otopeni la doar 9,99 lei, ieftin si sigur, pentru coana Mita!

Coana Mita pleaca in Italia la baiatul ei peste o luna si deja a intrat in fibrilatii: cu ce o sa ajunga ea la aeroport, unde gaseste ea un microbuz aeroport Vaslui Otopeni?
A mai fost la copii, la Roma, dar a plecat de fiecare data cu nea Stefan, vecinul ei care are un Logan si s-a oferit sa o duca.
Doar ca acum acesta are niste probleme cu nevasta, bolnava de diabet, careia medicii au trebuit sa ii taie un picior, iar el o supravegheaza zi si noapte, pentru ca biata femeie  e chinuita de niste dureri groaznice, plus ca a mai intrat si in depresie, cand s-a vazut infirma in carucior.
Asadar, nea Fane este indisponibil, iar la altcineva din oras, nici gand sa poata apela.
Plus ca nu o dau banii afara din casa, pentru a-si angaja un sofer particular care se o duca la aeroport.
Mai exista varianta de a merge cu trenul, dar  e drum lung, tare obositor.
Cand a vorbit pe Skype cu baiatul ei, i-a povestit ca nu prea are cu ce sa ajunga pana la locul de unde sa ia avionul, iar acesta a promis ca o sa incerce sa gaseasca o solutie rapida.
Uite asa, fiul ei a inceput cautarile online dupa cuvinte cheie precum "Vaslui Otopeni", "transfer Vaslui Otopeni", "transport Vaslui Otopeni", "microbuz aeroport Vaslui Otopeni" si, ce sa vezi, a gasit cat ai clipi o firma de transport - Transfero, care asigura asemenea servicii inclusiv pentru cei din Moldova.
A contactat-o a doua seara pe mama lui si a anuntat-o incantat ca i-a gasit mijloc de calatorie Vaslui Otopeni!


Si inca extrem de ieftin, pentru ca, daca isi face rezervare din timp, poate sa prinda un bilet la suma infima de doar 9,99 lei, pe principiul: "Primul venit, primul servit, primul pasager fericit!"
S-a bucurat mult tanti Mita de asa veste, ca Transfero ii poate asigura transport Vaslui Otopeni, dar a vrut sa stie daca sunt soferii de acolo seriosi, pentru ca a vazut o groaza de accidente la stiri si ii e cam frica.
Baiatul ei i-a spus insa ca acesta firma de transport nu e una fantoma, ci functioneaza de peste 12 ani, are personal profesionist, de incredere, peste 100.000 de calatori beneficiind de serviciile lor, inclusiv  aceia ce aveau nevoie de transfer Vaslui Otopeni.
Tanti Mita s-a linistit si si-a rezervat pe loc un loc ieftin (dar sigur!) la un microbuz aeroport Vaslui Otopeni.

Abia asteapta sa ajunga la baiatul ei, la Roma si sa isi imbratiseze nepotii, pe care in ultimul an nu i-a vazut decat pe ecran, la calculator. De-asta de-acum numara zilele pana la plecarea in Italia!

2 comentarii:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!