Apartamente 4 camere Brasov, de vanzare la cel mai bun pret!

Apartamente 4 camere de vanzare in Brasov am gasit in complexul rezidential Isaran.
Nu, nu vreau sa ma mut la Brasov eu, ci Rodica, buna mea prietena, care tocmai s-a casatorit si vrea sa inceapa o viata noua cu alesul inimii ei si cu baietelul rezultat dintr-o relatie anterioara.
Stiti ce se spune: "Schimbi locul, schimbi norocul!"
Probabil asa se gandeste si ea, de aceea vrea sa se aseze la apartamentul ei spatios, acolo, in frumosul oras de la poalele Tampei.
A cautat Rodica de saptamani bune un apartament 4 camere de vanzare care sa fie asezat intr-o zona linistita, sa fie confortabil si aproape de magazine, dar si de mijloacele de transport in comun.
Din toamna, baietelul ei va merge la scoala, asa ca trebuie sa gaseasca si o unitate de invatamant brasoveana buna pentru cel mic.
Nu si-a imaginat cat de dificil poate sa fie ca sa descopere un apartament 4 camere Brasov de vanzare asa, pe gustul ei.
A intrat pe tot soiul de site-uri imobiliare, a intrebat rudele si prietenii, dar nu a gasit nici o varianta care sa-i convina.
Ca sa nu mai zic de faptul ca se cerea pentru un apartament 4 camere de vanzare cat de cat mai rasarit o suma extrem de ridicata, de care Rodica si sotul ei nu dispun. Si nu era vorba de vreo locuinta noua, ultramoderna, ci de una mai veche, ce obligatoriu trebuia reabilitata. Iar modernizarile acestea costa mult. Chiar si in acest oras de munte.
Pana la urma, m-a intrebat si pe mine daca o pot ajuta sa isi gaseasca acel apartament 4 camere Brasov de vanzare ideal, pe care a ajuns sa il viseze si noaptea.
Pot spune ca am avut noroc, pentru ca la doar cateva minute de cand am inceput cautarile pe internet, i-am gasit un apartament 4 camere de vanzare perfect pentru ea: nou-nout, modern, spatios, luminos, cu o terasa spectaculoasa, la un pret mai mult decat acceptabil pentru facilitatile de care dispune.
Unde anume l-am aflat? Pe adresa web: http://www.isaran.ro/!
Exista acolo garsoniere si apartamente pentru toate buzunarele, viitorii cumparatori avand  la dispozitie chiar si mai multe metode de a-si achita locuinta mult-visata.


Rodica a intrat pe portalul lor si a ramas uimita de ceea ce a gasit acolo.
I-a placut complexul rezidential care este asa, cu adevarat deosebit, precum in filme.
In weekend-ul urmator o sa isi ia sotul si copilul si vor pleca la Brasov, ca sa se convinga la fata locului ca si in realitate lucrurile stau asa precum a citit pe net, la pagina de prezentare a apartamentelor de 4 camere Isaran puse la vanzare.


Daca totul va fi ok, cred ca in scurta vreme prietena mea Rodica o sa isi schimbe cartea de identitate de Bucuresti cu una de Brasov. Si asta fara nicio parere de rau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!