Schimbarea blocului motor

Chiar daca consideri ca traim intr-o societate in care a detine un autovehicul reprezinta un lucru absolut normal si necesar, eu iti recomand sa te mai gandesti un pic.
De ce?
Pentru ca pe langa faptul ca a detine si a conduce un autovehicul reprezinta o mare responsabilitate, a fi proprietarul unui autoturism inseamna si o gaura constanta in bugetul tau. Aceasta gaura se adanceste in momentul in care esti nevoit sa faci o revizie completa autovehiculului. Chiar daca din aceasta revizie scapi mai ieftin daca achizitionezi piese auto la mana a doua ori noi dar nu originale, eu recomand doar achizitionarea de piese auto originale chiar daca acestea sunt mai scumpe.


Cei care sunt in cautare de piese Ford pot apela cu incredere la acest importator piese auto Ford. De ce tocmai acest magazin? Pentru ca este distribuitor autorizat Ford, motiv pentru care raportul calitate pret al pieselor auto comercializate este unul foarte bun.
De asemenea, beneficiezi de 2 ani garantie atunci cand achizitionezi piese Ford originale. Nu in ultimul rand, acest importator auto Ford ofera posibilitatea de a achizitiona piese auto prin intermediul mediului online. Acest lucru este posibil datorita magazinului online. Cei care aleg aceasta varianta comoda si simpla de a achizitiona piese auto Ford,  beneficiaza de urmatoarele avantaje:
  • In situatia in care comanda online de piese auto depaseste suma de 99 Ron transportul este gratuit.
  • Reducere de 5% in situatia in care comanda online de piese auto depaseste suma de 500 Ron. Chiar daca aceasta reducere nu ti se pare foarte mare, in situatia in care achizitionezi de exemplu bloc motor 1.4 benzina Focus, Fiesta, Fusion, aceasta reducere este considerabila avand in vedere faptul ca aceasta achizitie costa destul de mult.

Avand in vedere faptul ca piesele auto achizitionate la mana a doua ori cele care imita piesele originale nu ofera aceiasi siguranta in timpul rularii autovehiculului dar si datorita faptului ca unii importatori de piese originale ofera promotii consistente recomand doar achizitionarea de piese originale, indiferent daca acestea creaza pentru moment o gaura considerabila in buget. Siguranta ta si a celor din jurul tau nu are pret!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!