Cizme peste genunchi si ghetute chic de piele "made in Romania"!

De Black Friday este cel mai bun moment ca sa iti cumperi o noua pereche de cizme dama de piele  .


Si nu orice fel de cizme de iarna, ci niste cizme peste genunchi din piele naturala, la moda atat in anotimpul alb, cat si in celelalte anotimpuri din 2017.
Am vazut pe site-ul pantofiplus.ro unele grozave: au varful rotunjit, un toc patrat, micut, de doar 2 cm. Fata exterioara, cat si interiorul sunt din piele naturala.

Aceste cizme peste genunchi, mereu la moda, bune de purtat toata ziua, sunt ideale pentru a completa un outfit lejer.
Sunt perfecte si pentru incaltat cand mergem la birou sau la scoala, cand colindam prin magazinele dn oras la sesiunile de shopping, ori pur si simplu cand vrem sa ne plimbam in parc.
Se realizeaza pe comanda, in orice culoare sau combinatie de culori dorita, din piele box, piele intoarsa sau chiar piele lacuita, pot sa fie imblanite sau cu mesina (tot cu piele) si, cel mai important, sunt "made in Romania".
Pretul, redus in aceasta perioada, este de doar 320 lei, redus de la 390 lei.
Livrarea cizmelor se face in 3-7 zile lucratoare, iar costul transportului este de doar 10 lei pentru Bucuresti (indiferent de numarul de produse) si 19 lei in tara (indiferent de numarul de produse).
Si pentru ca sunt asa de convenabile, parca ar mai merge si o pereche de ghete de dama elegante, aleasa din multimea de modele din magazinul online Pantofiplus.ro.
Ce ziceti de acestea, din piele intoarsa, intr-o combinatie de culori foarte chic, care emana un optimism debordant?

Au si ele varful rotunjit, foarte feminin, un toc patrat de 7 cm, iar pielea naturala din care pot sa fie confectionate poate, ca si in cazul cizmelor peste genunchi, sa fie piele box sau piele lacuita daca nu ne place pielea intoarsa.
La randul lor, pot sa fie captusite cu blanita sau cu mesina.
Clientele ce vor comanda impreuna cizmele si ghetutele acestea vesele beneficiaza si de transport gratuit.
De fapt, orice doua perechi de incaltaminte de piele naturala vor alege sa cumpere online de pe site-ul pantofiplus.ro, cu preturile la reducere sau nu, vor beneficia de transport gratuit.
Va invit sa incurajati si voi producatorii autohtoni de incaltaminte si sa renuntati la chinezarii sau pantofi straini foarte scumpi, in favoarea unor modele realizate la un nivel calitativ deosebit de catre mestesugarii romani. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!