Credite online rapide pentru romani corecti!


Mare noroc a avut Florica, vecina de la parter, ca a putut accesa un credit urgent online acum doua saptamani, cand baiatul ei Mihai a avut un accident de circulatie si a trebuit operat de urgenta.


Asa se intampla de multe ori, chiar in apropierea zilei de nastere sau a zilei onomastice, patim tot soiul de lucruri neplacute.


Ce s-a intamplat si cu fiul ei confirma ce se spune din batrani...


Mergea el corect pe banda lui cand, brusc, un sofer grabit a facut o depasire riscanta si... inevitabilul s-a produs: masina facuta zob, iar Mihai ranit si incarcerat intre fiarele Loganului! Autorul accidentului in schimb: nevatamat... si beat!


A venit echipajul de interventie si l-a scos pe ghinionistul Mihai, Salvarea l-a dus la spital si a trebuit bagat urgent in operatie.


Florica, vaduva de multi ani, doar pe el il are, asa ca va dati seama ce a simtit cand a aflat de nenororcirea asta... Au anuntat-o la servici, la atelierul de croitorie unde lucreaza... Parca s-a prabusit cerul pe ea!


In plus, asa cum se intampla de obicei, era taman atunci intr-o jena financiara teribila, de asta in primul moment a simtit ca intreaga ei lume se prabuseste, nestiind ce sa faca.


Sansa ei a fost un coleg de-al lui Mihai, care afland de accident, i-a zis la telefon:


- Doamna Flori, puteti obtine credit in maxim o ora, daca apelati la Credius.

- Ce este Credius? a intrebat ea.
- E o institutie financiara nebancara, dar legala, supravegheata de Banca Nationala a Romaniei, nu aveti de ce va teme. Nu sunt camatari! 
- Si crezi ca o sa imi dea mie asa repede banii pentru doctori? a suspinat ea neincrezatoare.
- De ce nu? Si mama a apelat la ei cand si-a cumparat un frigider nou si nu avea toti banii. Cum sa nu va dea bani dvs., cand e vorba de o urgenta medicala?
- Mai precis cum se procedeaza? Trebuie sa merg la ei la birou?
- Pai eu zic ca sa intrati mai intai pe site-ul lor credius.ro si la pagina "Credite mici pe termen scurt" aveti posibilitate ca sa completati cererea de solicitare credit in cateva minute, iar in maxim o ora o sa va contacteze cineva si banii va vor fi adusi acasa. O sa va lamureasca ei exact ce comisioane sunt de plata, cat este rata si toate celelalte lucruri legate de creditare.
- Contractul cand se semneaza?
-  Cand primiti banii acasa, ca sa nu mai mergeti dvs. la birou, la Credius. Eu zic ca in situatia dvs. e cel mai bine asa.
- Adeverinta de venit nu e obligatorie? Ca eu asa stiam ca se cere cand faci imprumut la banca, n-am dreptate? La noi dureaza, nu se da pe loc.
- Nu-i nevoie in cazul acestui tip de credit, doamna Flori. Pentru ca, precum v-am zis, Credius nu e banca, e o institutie nebancara, dar infiintata conform legilor romanesti in vigoare. Cartea de identitate sa fie valabila, in rest nu sunt probleme. Adeverinta de venit e optionala!

Vecina Florica a intrat pe credius.ro, asa cum i-a zis colegul lui Mihai, si  i-a fost de mare folos calculatorul care arata care este rata de platit in raport de suma imprumutata.



A solicitat o suma rezonabila, nici mai mare, nici prea mica, cu termen de restituire de 3 luni (urmeaza sa ia si ea leafa, plus ca si Mihai e angajat) asa ca vor putea ca sa plateasca cheltuielile cu medicii si sa si restituie creditul la timp.


Azi a aflat ca fiul ei a trecut cu bine peste perioada post-operatorie, asa ca in scurta vreme va fi externat.


Asta este cel mai important pentru el, sa se faca bine. Banii, daca este sanatos, se fac la loc, mai devreme sau mai tarziu.


Florica le e recunoscatoare celor de la Credius ca au putut s-o ajuta intr-un moment foarte greu, ca nu a trebuit ca sa se umileasca cerand pe la rude sau cunoscuti bani cu imprumut.


Asa, aplicand la acest credit nebancar Credius, a reusit sa isi rezolve problema urgenta elegant, cu fruntea sus, cum i-a placut ei mereu.


Sloganul: "Credius - Bani pentru romani corecti!" i se potriveste manusa: ea chiar este un om corect si va restitui rapid imprumutul acordat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!