Intrerupatoarele modulare - o investitie accesibila daca le comanzi online

Am avut niste probleme la instalatia electrica de la garsoniera inchiriata si, chemand electricianul am fost sfatuita ca sa aleg sa pun mai multe intrerupatoare modulare in aceeasi rama.
Care e diferenta intre intrerupatoarele clasice si interupatoarele modulare?
Intrerupatoarele modulare au avantajul unui montaj compact, se fixeaza excelent in doze speciale si arata foarte modern in incaperea in care sunt instalate.
Ce-i drept, stabilitatea deosebita este datorata faptului ca se cumpara "la pachet": doza, suportul si dispozitivul propriu-zis, iar asta costa un pic mai mult. 
Ca sa nu mai zic de faptul ca este nevoie de un electrician pentru montaj, spre deosebire de un intrerupator clasic, pe care il poate monta oricine, chiar si vecinul Aurica ce ii ajuta pe toti din bloc contra unei sticle de tarie, cand au nevoie de ceva de mesterit prin casa.
Acele intrerupatoare obisnuite, pe care le stim cu totii, sunt foarte ieftine, dar nu ai garantia ca se pot fixa asa cum trebuie in perete, plus ca sunt si destul de inestetice, ocupand un spatiu relativ mare in zona unde sunt asezate.
Acum depinde de fiecare ce isi doreste si de bugetul pe care il are: vrea interupatoare la care sa nu se topeasca contactele, sa nu arata horror sau vrea intrerupatoare premium, care sa se integreze perfect in locuinta, sa fie in armonie cu peretii, usile si tocurile ferestrelor, cu nuantele pieselor de mobilier si a covoarelor?
Mi-am dorit sa cumpar intrerupatoare modulare cu rame deosebite pentru garsoniera de care va povestesc, dar cum bugetul meu nu este chiar unul foarte mare pentru aceasta cumparatura am intrebat si eu mai intai oamenii care se pricep. Si am fost sfatuita sa le comand online de la Emenatwork.ro.
Sunt acolo pe site o multime de produse din aceasta categorie, cu denumiri care de care mai sofisticate, de aceea o sa il rog pe electricianul autorizat care mi le va monta sa le aleaga el pe cele mai potrivite, pentru ca eu nu am habar. oricum, preturile sunt ok la toate.
De exemplu,  un intrerupator cu revenire pulsant 1P NO 10A  - 2 module VIMAR PLANA  de culoare alba, cu o garantie de 2 ani, costa doar 27,78 lei.

Mi se pare un pret mai mult decat acceptabil, voi ce parere aveti?
Totusi, in materie de rame pentru ele o sa imi spun si eu parerea.
Am vazut ca Vimar produce o gama diversa de rame ornamentale pentru intrerupatoare modulare si prize modulare, asa incat sigur voi putea sa gasesc unele frumoase.
Sunt rame confectionate din materiale diverse (lemn, metal,tehnopolimer), iar paleta coloristica este extinsa de la alb, bej, crem pana la negru.
Chiar si un intrerupator cu mai multe module poate sa fie infrumusetat cu o rama ornamentala cumparata de pe site-ul emenatwork.
Daca si voi cautati asemenea produse pentru casa, va invit sa le alegeti la niste preturi convenabile de la Emenatwork.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!