Noul dancovision.ro - un website de nota 10!

Despre agentia de web design si marketing digital Danco Vision Interactive cred ca am aflat prima data la un eveniment din Bucuresti, ce a abordat teme din sfera antreprenoriatului, conferinta la care au participat si ei sau, poate, de la un client. Nu mai stiu exact...

Cert este ca am retinut numele lor in urma cu multa vreme, probabil si pentru ca isi au sediul relativ aproape de locuinta mea, dar si de locul in care imi desfasor activitatea profesionala.


Daca o sa ma uit prin colectia mea de carti de vizita ale unor potentiali colaboratori, sigur voi descoperi si cartea lor de vizita, primita la acel eveniment de demult.


Mi-am dorit o colaborare cu ei inca de cand infiintasem o revista online cu niste prieteni si tare ne-ar fi prins bine serviciile lor, de prin 2008.


Atunci aveam o retea sociala (Facebook-ul era la inceput), nu un blog, era pe vremea in care habar nu aveam ce este un advertorial, daramite sa mai castig premii blogosferice, precum s-a intamplat din 2013 incoace.


Revenind la Danco Vision Interactive, uite ca pana la urma am ajuns ca sa colaborez cu ei si am ramas incantata de modul in care am interactionat.


De  nicio saptamana, s-a lansat noul site dancovision.ro, care, trebuie sa recunosc, arata intr-un mare fel.

Se impunea un asemenea website cu staif, avand in vedere ca agentia furnizeaza de mai bine de 10 ani servicii integrate de webdesign si marketing digital, timp in care a dus cu brio la indeplinire proiecte comandate de peste 400 de clienti.



Pentru ca am facut (si) artele plastice, v-ati astepta probabil ca sa va spun ca impactul vizual ar fi primul atribut al noului site, dar, traind cu totii intr-o lume care se grabeste tot mai mult, trebuie sa recunosc ca mai mult si mai mult m-a impresionat cat de rapid se incarca. Nu mai vorbesc de faptul ca este extrem de intuitiv, prietenos de-a dreptul cu utilizatorii (indiferent care ar fi gradul lor de pricepere in tainele navigarii pe internet).


Simplu si complex in acelasi timp, imi place ca dancovision.ro este "viu", ca emana energie debordanta, atat prin accentele de culoare de pe paginile sale web, cat si elementele grafice propriu-zise.

Va invit sa il vizitati si voi si, daca aveti nevoie de serviciile specialistilor de la Danco Vision Interactive, nu ezitati ca sa ii contactati!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!