Un fotoliu cu masaj poate creste productivitatea muncii angajatilor tai!

Va scriam in urma cu putina vreme ca un fotoliu masaj de la Komoder.ro este o buna achizitie acum, la final de noiembrie.

Daca in locuinta personala unul dintre acele fotolii masaj ieftine de Black Friday, dar de foarte buna calitate, este deja un must have pentru orice familie ce se preocupa de sanatatea sa (vezi si impresiile lui Florin Grozea in acest sens!), un asemenea produs special poate sa fie achizitionat cu incredere si de catre reprezentantii diferitelor firme.
Exista fotolii masaj pret convenabil care pot sa ajute inclusiv la cresterea productivitatii muncii angajatilor, deoarece sunt niste mijloace ideale de eliminare a stresului in pauze.
Si nu doar atat.
Un fotoliu cu masaj modern, de la un brand japonez, de exemplu, are capacitatea de a reduce anxietatea salariatilor, scade tensiunea arteriala, amelioreaza durerile de natura musculara si durerile de cap, stimuleaza sistemul imunitar, imbunatateste circulatia sanguina.

Un angajat mai putin stresat, mai sanatos, care doarme bine noaptea, este mai eficient la locul de munca si asta se reflecta inclusiv in profitul firmei respective.
Merita sa cumparati un fotoliu masaj in calitate de antreprenor, daca vreti ca in 2017 sa aveti niste salariati fericiti, care sa se simta apreciati de conducere, iar pe cale de consecinta sa dea dovada si de un grad de loialitate ridicat.
Cand nu esti intepenit de statul timp indelungat la birou, esti mai creativ, mai limpede in gandire, se reduc sincopele din timpul programului de lucru si chiar absentele pe motiv de boala.
Oferta Komoder iti permite sa alegi un fotoliu cu masaj pentru firma ta, asa incat nu ezita, pentru ca este o decizie extrem de buna pe care o poti lua acum, la final de 2016.

Este cel mai potrivit cadou business de Craciun pentru dotarea spatiului de relaxare din firma ta!
Poate ti-a trecut prin minte si in trecut sa iti achizitionezi unul sau mai multe, dar te-ai gandit ca nu poti plati un pret fotoliu masaj piperat.
Nici nu este nevoie de asa ceva! 
Daca accesezi magazinul online Komoder.ro o sa vezi acolo ca au fotolii masaj pret rezonabil, desi produsele au o calitate exceptionala, fiind de productie japoneza.
Au acolo inclusiv fotolii masaj ieftine, daca nu iti permiti sa platesti un pret fotoliu masaj prea mare.
Este suficient sa alegi unul cu acele functionalitati care le sunt cele mai de folos angajatilor tai.
Te invit sa vezi chiar acum oferta Komoder in acest sens!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!