Un kit de aplicare unghii cu gel la nivel profesionist chiar la tine acasa!

Kit Unghii Gel Profesionale pentru incepatori si avansati iata ce cadou o sa imi fac maine, de ziua mea onomastica.
Voi primi multe daruri pe 8 noiembrie, dar stiu ca un kit aplicare unghii gel sigur nu o sa se gandeasca nimeni ca sa imi ofere.
Motiv pentru care am intrat azi pe amalia.ro ca sa imi aleg singura unul si, ce sa vezi, au acolo, printre diversele kituri unghii gel, unul perfect pentru mine, ba chiar si cu o reducere substantiala de pret, de 23%. Plus transportul gratuit.

Denumirea lui comerciala este: "KIT Gel UV Amalia cu Lampa 36W si Freza electrica - Nr 10" si pretul actual de doar 215 lei (redus de la 279 lei).
Ce contine?
In afara de cele mai importante accesorii pentru realizarea unor unghii cu gel la moda, respectiv lampa UV 36W alba cu 4 neoane si freza electrica Sina 20.000 RPM, mai include si o multime de alte produse indispensabile oricarei manichiuriste amatoare sau profesioniste: 3 pile Buffer, 3 geluri UV (Sina French alb, Sina de constructie roz si Sina de constructie transparent), un gel de final (Top Coat Unghii UV Gel SINA), un primer cu pensula Sina, un degresant pentru unghii tehnice Sina, un cleste ghilotina, 300 de tipsuri (100 transparente, 100 naturale si 100 albe), lipici cu pensula pentru tipsuri, o pensula unghii, alte 2 pile unghii, rola cu sabloane constructie pentru unghii (500 bucati) si un deget practica.
Amalia.ro este un magazin cosmetice online grozav, deoarece aici se gasesc nu doar kituri unghii gel, dar si produse ce pot sa fie achizitionate separat, la niste preturi fara concurenta.
Aceste cosmetice ieftine online la pret accesibil oferite de Amalia se pot utiliza nu doar acasa, de catre femeile ce vor sa arate foarte bine, ci si in saloanele de beauty, deoarece calitatea lor este foarte buna.


Sincer, eu nu am mai vazut un kit unghii ieftin ca aici, dar cu ajutorul caruia sa poti sa realizezi niste modele de unghii cu gel in tendintele 2016, fara a fi de meserie.
O manichiurista profesionista iti ia o groaza de bani ca sa iti creeze niste unghii cu gel de forma si modelul dorite de tine si, uneori, rezultatul final este departe de ceea ce visai tu.
Pai nu e mai bine ca sa exersezi tu insati pe degetul de practica din acel kit aplicare unghii gel de care v-am zis eu mai sus (ori din alte variante de kituri unghii gel de la sectiunea anume destinate lor), pe care le gasesti in Amalia.ro - magazin cosmetice online pentru toate femeile care vor sa arate ca niste staruri de cinema cu bani putini?
Te indemn si pe tine sa intri pe site-ul Amalia.ro si sa iti comanzi de acolo un kit aplicare unghii gel, pentru ca un asemenea kit unghii ieftin nu vei reusi ca sa mai gasesti nici online, nici in magazinele din oras.
Calitatea produselor este extrem de buna, plus ca daca vei face cumparaturi de minim  200 de lei, transportul lor este gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!