Activitatea de videochat, tot mai tentanta pentru tinerele romance

Tot mai multe tinere sunt interesate de angajari la studioul de videochat din Bucuresti Romania - Glamour Studio, probabil pentru ca au citit pe net ca este un job foarte bine platit, care le permite ca sa obtina in scurta vreme niste castiguri la care un bugetar nici macar nu ar putea visa.




Interesant este cat s-a schimbat perceptia oamenilor despre aceasta activitate in ultima vreme, de cand este recunoscuta ca legala si in tara noastra.

Chiar daca nu sunt felicitate, aceste fete care fac videochat in studiouri serioase sunt privite cu un dram de invidie, pentru ca au suficienti bani pentru a-si cumpara (in rate sau cu banii jos): o masina, ba uneori chiar si o casa. Si asta fara sa aiba nevoie de vreun "sponsor" pentru care sa joace rolul de amanta.

Vrem-nu vrem, industria divertismentului pentru adulti va avea o dezvoltare puternica si in tara noastra, asa cum se intampla de multa vreme si in tarile occidentale.

La Studio Glamour, de exemplu, un studio videochat Bucuresti Romania, unde activitatea se desfasoara in conformitate cu legile in vigoare, angajatele au contracte ferme, pentru care se platesc toate taxele la stat.

Sediul acestuia se gaseste in centrul Bucurestiului, este bine pazit si asa incat modelele sa isi desfasoare activitatea in deplina siguranta.

Confidentialitatea este la loc de cinste la Glamour Studio Videochat Bucuresti Romania, mai ales ca, dupa cum se observa in anunturile agentiilor de profil, tendinta de a se angaja fete videochat inteligente, serioase, cu aspiratii de viitor inalte, care sa cunoasca 1-2 limbi straine macar la nivel conversational.

Multe dintre acestea sunt studente la facultati bune, iar aceasta activitate pe care o desfasoara pe o perioada limitata, le permite nu doar sa isi cumpere hainele si cosmeticele de firma pe care si le doresc, dar si sa isi achite studiile universitare.

Cum cele mai multe agentii de acest tip sunt in orasele mari, este firesc ca aici sunt oferte de angajare numeroase pentru fete videochat care au un bagaj intelectual care sa le permita sa sustina o conversatie online, folosindu-se cu abilitate chiar si de cunostintele pe care le au in materie de psihologie, deoarece a trecut vreme cand era suficient sa arati agreabil si sa zambesti frumos pentru a fi o videochatista de succes.

Jobul de videochatista se pare ca va deveni o profesie ca oricare alta, de aceea necesita abilitati specifice, traininguri, chiar si cultura generala.

Va fi interesant sa urmarim ce se va intampla cu aceasta activitate in viitor in tara noastra...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!