Aparat de tuns nemtesc performant, cadou de Craciun pentru unchiul Stefan!

Am ales pentru unchiul Stefan un cadou haios de Craciun: un aparat de tuns Moser Mini de pe site-ul tpb.ro.

Nu de alta, dar in ultima vreme mai mereu se plange ca nu reuseste sa gaseasca un frizer ca altadata, de cand nea Costel, vecinul nostru care il tundea de 40 de ani, s-a mutat la baiatul lui in Canada.
Matusa mea Ileana incearca asa cum poate ca sa joace rolul de frizerita, dar are o biata foarfeca de croitorie si nu prea reuseste sa ii faca o tunsoare eleganta, ca la salon.
Din acest motiv, m-am gandit ca una dintre acele masini de tuns din magazinul online TPB.ro este perfecta pentru un an 2017 in care unchiul Stefan sa aiba si el parte de un look grozav, realizat chiar de sotioara lui prea iubita, comod si ieftin, la domiciliu.
Au mai multe modele de aparate de tuns in sectiunea dedicata acestor aparate pe tpb.ro, asa ca am stat mult in cumpana pe care dintre ele ca sa il aleg.
Pana la urma m-am decis ca unul cu performante medii este perfect pentru un tuns acasa, nu are rost sa aleg unul prea sofisticat pentru unchiul Stefan, cu atat mai mult cu cat si bugetul meu dedicat cadourilor de Craciun e limitat.
M-am bucurat ca acest model ales de mine, MOSER MINI, de culoare grena, foarte potrivit de pus sub brad, costa doar 154,06 lei (pret redus cu 20%, de la 192,58 lei), plus 5 lei pretul de livrare la domiciliu.
In definitiv, orice aparat de tuns are un motor electric, o lama mobila si o lama fixa, plus niste pepteni. Este un soi de foarfeca de tuns electrica, din punctul meu de vedere, desi multi ar zice ca o masina de tuns parul se aseamana mai mult cu un aparat electric de tuns iarba!
M-a interesat mai ales ca sa fie cat mai ergonomic, pentru ca tanti Ileana, pe post de frizerita ad-hoc sa il poata manevra usor, dar si sa aiba functiile de baza pe care un cumparator casnic le asteapta la un asemeena produs de beauty.
Si uite ca l-am depistat!
Aparatul de tuns Moser Mini este o masina profesionala de frizerie, de productie germana, foarte fiabila.
In primul moment nu ai spune asa ceva despre Moser MINI, daca ne uitam la dimensiunile sale reduse de 13,6x4,1x3,5 cm si la greutatea sa de doar 190 de grame, dar daca ne uitam un pic mai cu atentie la specificatiile sale tehnice observam ca are un motoras cu pivot care ajunge pana pe la 3.000 de rotatii pe minut, un cutit din otel inoxidabil SET STAR BLADE cu o latime de 3,2 cm si o lungime de taiere de 0,1.
Motorasul cu pivot, des intalnit la aparatele de tuns cu pret mediu, are o putere mare, de aceea poate sa fie utilizat si pentru parul umed, precum si pentru firele de par de o grosime mai mare, doar ca trebuie ca persoana ce executa operatiunea de tundere sa manevreze masinuta de tuns cu rabdare, cu miscari mai domoale, pentru obtinerea unui rezultat spectaculos, "ca in reviste".
Alimentarea acestui aparat de tuns se face la priza, cablul fiind suficient de lung, de 2 metri. Are un voltaj de maxim 10 W/230 V, 50 Hz si este foarte sigur in functionare, de aceea se preteaza si pentru uzul casnic, nu doar pentru a fi utilizat de catre stilistii din saloanele de coafura si frizerie.
MOSER MINI vine si cu niste accesorii foarte utile: un inaltator de 3 pana la 6 mm, o periuta pentru curatare si ulei special.
Unchiul Stefan o sa fie incantat de cadou, sunt convinsa. Abia astept sa il vad cum se bucura cand o sa desfaca darul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!