Alege incaltamintea care se potriveste siluetei tale!

Silueta este un factor decisiv cand vine vorba sa cream un outfit care sa ne avantajeze, iar un model adecvat de cizme de iarna poate evidentia linia piciorului sau, din contra, poate sublinia lipsa bunului gust. Pentru a afla ce modele de botine sau ghete ti se potrivesc, in functie de forma corpului, citeste in continuare cateva sfaturi de la stilistii de moda!



Cu siguranta ai indragit un anumit model de ghete sau botine, in defavoarea altor perechi expuse pe rafturile magazinelor de incaltaminte. O combinatie corecta a elementelor care iti creeaza look-ul de zi sau de seara, se bazeaza in primul rand pe armonie, apoi pe cromatica.


Persoanele minione au in general picioare foarte subtiri si de multe ori trebuie sa petreaca mai mult timp proband cizme, pana sa nimereasca modelul perfect, care sa se muleze bine. Botinele bine stranse pe glezna sunt o alegere inspirata, mai ales cele care sunt prevazute si cu sireturi, au varful mai ascutit sau semi-ascutit. In plus, ele creeaza iluzia alungirii picioarelor. Va recomandam sa optati pentru botine cu toc de o inaltime convenabila pentru dumneavoastra! O pereche de botine inalte maro din piele intoarsa, purtand semnatura M. Tozzi, va poate transforma vestimentatia in mod pozitiv, oferind un look chic.



Nici modelele de botine cu catarame nu au lipsit sezonul acesta de pe marile podiumuri din lume, fiind vedetele iernii alaturi de incaltamintea de iarna in stil sport, care a cucerit inimile fashionistelor de pretutindeni. Nu stim cat timp vor supravietui articolele de inspiratie sport pentru barbati si femei in trenduri, insa a avea in garderoba niste botine elegante si comode va poate scuti de dilema accesorizarii tinutei la job sau cu diverse ocazii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!