Anvelope iarna premium si de buget pentru echiparea de vehicule comerciale

As vrea ca sa va supun atentiei doua modele de anvelope cargo pentru echiparea in cele mai bune conditii de siguranta si manevrabilitate a vehiculelor de transport, pe timpul verii, precum si in anotimpul friguros.



In sezonul cald, conducatorii auto de vehicule comerciale (camionete, dubite, van-uri si minivan-uri etc.), pot monta cu incredere un set de anvelope vara Michelin Agilis+ GRNX.
Aceasta gama cuprinde mai multe dimensiuni pentru segmentul amintit facilitand:
  • un randament kilometric crescut
  • sunt cauciucuri care se bucura de o buna stabilitate, care permit executarea virajelor in siguranta
  • nivel ridicat de tractiune
  • riscuri minimizate de derapaj pe durata ploilor
  • nivel redus de zgomot (70 db).
Anvelope Michelin Agilis Alpin.
Acest model se caracterizeaza prin mobilitatea sporita, asigurand o distanta mai scurta cu aproximativ 2 metri la franarea pe drumurile umede, cu zapada si gheata.
Totodata, nivelul tractiunii furnizate creste cu pana la 25%, iar buna protectie la zgariere se datoreaza flancurilor rezistente la impact.
Inspirandu-se din modelul cauciucurilor omologate de vara Michelin Agilis, aceasta serie de anvelope cargo de iarna prezinta tot un numar de opt scuturi laterale, pentru o excelenta protectie la deplasarea pe orice carosabil la temperaturi scazute. In plus, se inscriu in clasa de aderenta B.
Anvelope cargo de buget.
Ce parere aveti de modelele Torque TQ7000 si WTQ-5000?
Gama de cauciucuri all season TQ7000 este o alegere inteleapta pentru acei soferi de vehicule comerciale care cauta sa beneficieze de deplasari line, cu tractiune laterala sporita la incarcaturi mari, pe parcursul a trei sezoane. Se inscriu in clasa de aderenta C.
Pentru echiparea pe timp de iarna cu anvelope cargo, o alegere inspirata este modelul Torque WTQ-5000, ce poate fi descris printr-un bun comportament pe suprafetele de drum acoperite de zapada si gheata, tractiune crescuta in conditii de temperaturi scazute la sarcini grele, si zgomot diminuat pentru calatorii agreabile.
O optiune demna de luat in seama este si modelul de anvelope iarna Tigar Cargo Speed Winter, ce se bucura de un raport echilibrat pret-calitate, alaturi de noile cauciucuri de vara Tigar TG725 pentru vehicule de transport marfa/persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!