Articole de papetarie si birotica la superpret!

E inceput de an si probabil ca multi dintre voi, asemeni mie, va refaceti in aceste zile stocurile de articole de papetarie si birotica.

Avand in vedere ca librarii clasice nu prea mai exista, mai toate transformandu-se in ultima vreme, cel putin pe la mine prin cartier, in sali de jocuri mecanice (adica popular spus "de pacanele"), iar din supermarketuri nu prea imi place sa cumpar asemenea articole, am decis ca e mai ieftin si mai comod ca sa le comand dintr-un magazin online specializat.
De putina vreme am descoperit unul care are o multime de produse de acest gen la niste preturi mai mult decat uimitoare, asa incat este o placere sa cotrobai prin rafturile lui virtuale in cautare de promotii.
De exemplu, in acesta perioada, la Zenon.ro, pentru ca despre acest shop vorbesc, am gasit la un superpret un Laminator LEITZ iLAM Home Office A4, 80-125 microni, redus cu 39% (de la 325,25 lei la doar 199,99 lei).

De mult imi doream unul, dar nu ma induram sa dau peste 300 de lei pe un asemenea obiect de laminat documente importante.
Mai aveam nevoie de niste modele de plicuri, iar aici, la Zenon, chiar am avut ce alege din impresionanta paleta de modele si dimensiuni pusa la dispozitia clientilor internauti.

Au aici plicuri simple, plicuri cu fereastra, plicuri kraft, plicuri cu burduf, plicuri antisoc, plicuri cu siliconic, plicuri autoadezive, plicuri gumate, tot soiul de plicuri ieftine ca braga.
Am mai pus in cosul de cumparaturi online si niste dosare din plastic cu sina si perforatii marca NOKI, pentru ca aveau de toate culorile (si chiar mi-am luat din toate!). La un pret de doar 0,58 lei cu TVA inclus pe bucata, era si pacat sa nu o fac!

Mai am gasit si un panou pluta pentru afisari interioara, cu rama de aluminiu, avand dimensiunile de 60x90 cm Optima, la un pret bun, de doar 54,21 lei cu TVA.

Arata super si o sa pot sa imi tin acolo evidenta zilnica a activitatilor pe care le am de facut, deoarece vreau ca de anul acesta sa fiu ceva mai ordonata decat in trecut si sa imi fac o planificare de care sa ma tin cat de cat (nu prea mult, ca nu sunt totusi in armata!).
Cel mai grozav este ca livrarile la Zenon sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 100 de lei in Bucuresti, respectiv de 200 de lei in restul tarii.
Pai nu e mai bine asa, sa fac cumparaturi de articole de papetarie si birotica direct de acasa, decat sa caut printre rafturile din mall, ciocnindu-ma de carucioarele pensionarelor pline ochi cu borcane de bulion, sticle de ulei si conserve la oferta? 

Eu cred ca DA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!