Carti de vizita nisate, acum in actualitate

Am gasit un site unde poti sa comanzi carti de vizita foarte faine, ieftine si de calitate super.
Nu, nu spune ca nu iti mai trebuie carti de vizita clasice, pentru ca preferi sa dai datele tale online in diverse ocazii.
Multi dintre noi participam la evenimente: workshop-uri, conferinte, seminarii de toate felurile. Colegii ne cer numarul de telefon si emailul, pentru ca sa poata tina legatura cu noi si ulterior. Mi se pare un ca este un gest de minima eleganta ca sa le oferi cate o carte de vizita in format fizic, frumoasa.
Dupa multi ani in care, datorita profesiei, a da carti clientilor in calitate de avocat a fost o necesitate, acum mi-am diversificat domeniile in care activez, precum si hobby-urile, asa incat am ajuns in acest moment ca sa am carti de vizita nisate, pe care le ofer in functie de situatia concreta:
  • la intalnirile cu aceia ce activeaza in online  am la mine carti de vizita  unde in log de profesie scrie mare: blogger;
  • la expozitiile de arta  la care sunt invitata ofer carti de vizita pe care scrie: pictor;
  • in taberele de vara de spiritualitate, precum si Festivalul "Body, mind, spirit", ce se desfasoara bianual la Sala Palatului, la care mai particip de cand in cand, am la mine carti de vizita pe care scrie la hobby-uri: reiki, qi gong, radiestezie.
Cum stocul de carti de vizita pe unele nise mi s-au cam epuizat, am gasit pe site-ul de care va ziceam niste modele de carti de vizita plastic superbe, dar si unele pe carton de o calitate deosebita, realizate pe carton gros, cu o grafica interesanta,  tocmai bune pentru a comanda inscrierea pe ele, alaturi de datele personale obisnuite si a unui mesaj memorabil, care sa atraga atentia acelora carora le vor primi.
Preturile sunt excelente, plus ca pe site-ul firmei exista si un formular foarte util prin care poti sa iti calculezi instant ce suma ai de plata. Iar achitarea acesteia se face simplu, foarte comod, online, cu cardul, direct de acasa, in conditii de maxima siguranta.

Cum se numeste exact firma unde o sa imi comand cartile de vizita nisate, de care va povestesc?
Va invit pe voi ca sa ghiciti care este!

Indiciu: isi are sediul in Bucuresti.

2 comentarii:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!