Daikin Ururu Sarara – o alegere inteleapta pentru confortul caminului tau!


O solutie de climatizare a spatiilor rezidentiale ingenioasa poate fi sa va indreptati atentia spre sistemele si aparatele de aer conditionat concepute de producatori de renume.


Faptul ca japonezii de la compania Daikin s-au implicat masiv in demersurile pentru protejarea mediului inconjurator, prin crearea de echipamente cu impact cat mai redus si care au ca scop diminuarea gazelor cu efect de sera, este dovedit de lansarea pe piata cu succes a unor game ecologice de unitati AC.


Linia de aparate de aer conditionat Daikin Ururu Sarara este prevazuta cu agent frigorific R-410A. Tot Daikin este si creatorul refrigerantului R32, cu cel mai mic impact asupra mediului natural. Traditia de a produce nu doar unitati AC, cat si agentii frigorifici utilizati de acestea  continua in cadrul acestui renumit pionier al eficientei energetice.

Alaturi de aparatele de  aer conditionat ieftin, Daikin Ururu Sarara FTXZ-N au fost promovate la lansare drept cele mai performante echipamente facand parte din gama rezidentiala. Pe scurt, iata explicatiile de ce:
  • Clasa energetica A+++  atat in regim de racire, cat si pentru incalzire, pentru toate modelele
  • Japonezii au implementat nu mai putin de 5 metode de purificare a aerului
  • Permit un aport de aer proaspat, curat
  • Asigura o economie de electricitate marita
  • Sunt prevazute cu agent frigorific eco-friendly
  • Operare silentioasa.
Caracteristicile mentionate reprezinta numai descriere succinta a potentialului noilor aparate de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ-N, care promit o functionalitate optima chiar si la temperaturi de pana la -20°C, au avantajul compatibilitatii usoare si fara efort cu online controller-ul.

Fie ca optati pentru climatizarea dormitorului cu ajutotul unui aparat Daikin Ururu Sarara FTXZ25N Inverter  de puterea 9 000 BTU, sau pentru unul cu o capacitate mai mare (12 000 BTU, 18 000 BTU etc.), va veti bucura de eficienta superioasa, clasa A+++, un design special ultra-modern si un mediu placut, cu aer curat si avand temperatura optima, indiferent de conditiile exterioare de temperatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!