Masuta de cafea perfecta pentru un living modern

Oferta de masute pentru cafea din magazinele online este bogata, asa incat recunoaste si tu ca e destul de dificil ca sa te decizi care model este cel mai potrivit pentru livingul tau.
Sa alegi o masa cafea lemn? Poate o masuta cafea sticla? Sau mai bine una dintre acele masute cafea  moderne  din piele ecologica?
Evident, nu doar design-ul si materialele din care sunt confectionate diversele masute cafea living sunt importante, dar si bugetul destinat achizitionarii unei asemenea piese de mobilier, utile si elegante in  aceeasi masura.
Revistele de amenajari interioare si site-urile de profil sunt doldora de sfaturi despre cum sa alegi  masuta de cafea perfecta pentru casa ta, de aceea este bine ca sa le studiezi pe indelete, mai inainte de a te decide dupa ce vrei sa te uiti in magazinele online care au in oferta masute cafea living.
Eu am descoperit de ceva vreme magazinul Acaju.ro unde au mobila calitativa, extrem de frumoasa, la preturi foarte bune.
Acolo, exista in prezent circa 30 de modele de masute cafea moderne, cu forme deosebite, cu un impact vizual puternic.
Masuta cafea sticla securizata de 6 si 8 mm si elemente metalice cu finisaj de crom modelul Elipse, avand dimensiunile de 110x60x45 cm, este deosebit de spectaculoasa si va arata extrem de bine intr-o locuinta moderna.

Pretul ei este de doar 298 de lei, asa incat oricine si-l poate permite.
Tot din categoria de masute cafea moderne cu preturi accesibile, in oferta Acaju am mai gasit o masuta cafea rotunda, cu blatul tot din sticla, avand un diametru mediu de 45 cm, si o forma minimalista. Costa doar 179 de lei si are un design deosebit, trebuie sa recunoasteti.




Din randul produselor cu preturi ceva mai ridicate, masuta cafea rotunda Madelaine, cu blatul avand un diametru de 80/34 cm arata intr-un mare fel, combinatia de alb negru, cat si forma sa extrem de interesanta, conferind noblete unui living de dimensiuni generoase, care sa o poata pune in valoare asa cum merita cu adevarat.



O alta propunere Acaju.ro este masa cafea lemn Noto din mdf furniruit, cu elemente de prindere din metal cu finisaj crom. De dimensiuni mai mari decat masutele de cafea obisnuite, respectiv 120x70x34 cm, este o piesa de mobilier care prin cele trei elemente suprapuse, da o nota interesanta unui living futurist. Cu siguranta merita pretul de 925 de lei la care este comercializata.



Daca sunteti in cautarea masutei de cafea perfecte, va invit si pe voi sa vizitati magazinul online Acaju.ro deoarece sunt multe sanse ca sa gasiti acolo exact produsul de mobilier pe care il visati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!