Redecorarea mobilierului cu autocolant

 Crezi ca mobilierul din casa ta ar avea nevoie de o schimbare?
Fie ca ai obosit deja de textura si culoarea acestuia, fie ca este nevoie, intr-adevar, de o redecorare a mobilierului, deoarece este mult prea deteriorat, sa stii ca un autocolant mobila ar putea sa mascheze foarte usor orice deterioare a acesteia si sa-i ofere un aspect de mobilier nou, abia cumparat.

Ni se intampla sa se deterioreze mobila din casa noastra, cu trecerea timpului nu mai este precum in prima zi in care am cumparat-o.

Cel mai des este expusa la deterioare mobila din bucatarie, dar si cea din camera copiilor sau acolo unde obisnuiesc copii sa se joace cel mai mult.

Nu trebuie sa te panichezi daca s-a intamplat cei mici sa-ti lase doar semne pe masa din living sau sa-ti coloreze dulapul din dormitor cu culori pe care nu mai ai cum sa le cureti.

Cu un autocolant mobila poti rezolva problema foarte rapid si eficient, ii vei da mobilierului o noua viata.

Ce facem cu mobilierul vechi?

Daca vrei sa personalizezi mobilierul din casa ta, daca ai mobilier vechi, care este foarte comod, insa nu mai are aspectul estetic de la inceput, atunci poti sa lasi imaginatia ta sa lucreze si sa folosesti autocolant mobila pentru a da un nou aspect original mobilierului vechi.



Datorita multiplelor culori si forme, poti folosi autocolant pentru dulapurile de la bucatarie, cele din living, pentru mese, pentru orice mobilier care are o suprafata plata si lucioasa, deoarece astfel aplicarea autocolantului este mult mai simpla si eficienta.

Intregul mobilier poate fi modificat astfel, creand un nou design, nici nu vei recunoaste vechiul mobilier, dupa ce vor fi aplicate autocolantele.
Ce fel de autocolante sa alegi?
La sigur, ar putea fi destul de dificil sa alegi un autocolant mobila, din simplul motiv ca sunt o multime de modele si culori, care dintre care mai interesante si intense, de aceea alegerea este nu foarte usoara.
Pe davopro.ro gasesti o gama variata de autocolante cu diverse design-uri.

Acestea se comercializeaza la rola si au dimensiuni standard. Pot fi aplicate pe usi, dulapuri, piese mici de mobilier. Sunt multiple modele de autocolant pe baza lemnului, care variaza in materie de culoare, fie ca este vorba despre autocolant stejar sau autocolant old wood.

Pe langa asta, mai exista o multime de modele interesante, cum ar fi, de exemplu, nuc, mahon, cires, arin, ulm, mesteacan, toate variind intre nuante.

Este foarte important in alegerea autocolantului sa iei in considerare tipul de mobilier pe care vrei sa-l aplici. Trebuie sa alegi autocolantul ca si cum ai alege un mobilier nou, trebuie sa vezi imaginea de ansamblu.

Daca vrei sa schimbi intregul mobilier din living, ai grija ca acesta sa se incadreze perfect in design-ul general, daca vrei sa pui autoconat pe masa din bucatarie, la fel, aceasta trebuie sa se incadreze in decorul acestei incaperi de preparat si luat masa.


Este foarte important sa fie acordata o atentie deosebita lipirii autocolantului, pentru a garanta rezistenta acestuia pentru un timp indelungat.

Puteti apela la un specialist pentru lipirea autocolantului, mai ales daca vreti sa schimbati astfel intregul mobilier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!