Rochii mireasa printesa accesibile oricarei femei

Cele mai multe dintre femei isi doresc rochii de mireasa ieftine, dar in care sa arate senzational si sa le faca sa se simta aidoma unor printese in ziua nuntii lor.

Ce-i drept, ca sa te simti la fel ca mostenitoarea unui tron regal, precum eroinele din povestile care te fermecau pe vremea cand erai doar o copilita, mai este nevoie si de o atitudine pe masura, nu se reduce totul la a imbraca o rochie cat mai sclipitoare, cu o croiala traditionala deosebita si multe aplicatii de perle si cristale.
O rochie de mireasa printesa este, conform definitiei din manual, o rochie cu o linie in A, cu un corsaj confortabil si o fusta sub forma de clopot, mai mult sau mai putin ampla.

Acest tip de rochie este unul clasic, care se potriveste de minune atat femeilor minione, cat si acelora inalte, celor cu o silueta de silfida, cat si acelora cu forme generoase. Totul este ca modelul acestei rochii de mireasa printesa pentru ziua nuntii sa fie ales cu multa inteligenta, pentru a-i pune in valoare atuurile fizice si a-i oferi un plus de frumusete celei ce o poarta.
O mireasa care se casatoreste religios intr-o biserica somptuoasa si care a ales drept locatie a petrecerii de nunta una cu adevarat regala, se va orienta cu siguranta catre o rochie de mireasa pe masura, cu o fusta foarte ampla, cu trena, care sa se potriveasca perfect cu maretia spatiului respectiv.

Daca nunta este una in aer liber, chiar campeneasca, dar mireasa nu vrea sa renunte la visul ei din copilarie de a arata aidoma printesei din basmul favorit, poate alege o rochie de mireasa mai ieftina, din tesaturi mai usoare, chiar fara trena, care sa ii faca mai comoda deplasarea. 

Exista si modele rochii de mireasa princess cu fuste ce se opresc la nivelul genunchilor sau spre glezna, foarte chic, care imbina clasicul cu modernul si care sunt foarte bine apreciate de catre miresele nonconformiste.
Best Bride este locul unde orice viitoare mireasa ce se casatoreste in 2017 poate ca sa isi gaseasca rochia visata.

De aici, fie o poate cumpara sau, daca are un buget de nunta foarte limitat, poate chiar sa isi inchirieze modelul de rochie de mireasa dorit.
Eventual, daca vrea chiar mai multe rochii de mireasa pe care sa le poarte in diferitele etape ale fericitului eveniment (una la cununia religioasa, una sau chiar doua la petrecerea de nunta de dupa aceea), inchirierea este o solutie extrem de convenabila, care o va putea face sa salveze o suma importanta de bani, pe care o poate cheltui ulterior, mult mai inspirat, in luna de miere.

Va invit sa accesati site-ul bestbride.ro si sa alegeti de acolo rochia de mireasa (sau rochiile!) pentru nunta voastra de vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!