30 mar. 2017

Asternuturi de pat din bumbac 100% poplin, acum la reducere pe lenjerie-delux.ro!

Daca v-ati dorit asternuturi speciale la preturi reduse cu pana la 80%, acum este momentul ca sa le achizitionati. Eu va recomand in acest sens ca sa va alegeti o lenjerie de pat lenjerii-delux.ro comandata online.

Lenjerii-delux.ro este magazinul de unde va puteti comanda niste garnituri de pat de o calitate desavarsita, fabricate din cele mai bune materiale, cu niste imprimeuri senzationale, care o sa va aduca instant primavara in casa.
Au acolo niste seturi de lux pentru dormitor compuse din patura si lenjerie propriu-zisa pentru pat, realizate din bumbac 100% poplin, precum probabil va doreati demult, dar nu vi le permiteati pana acum.
Iata ca in aceasta perioada a anului, premergatoare Sarbatorilor Pascale, au devenit accesibile chiar si asternuturile din bumbac poplin unor segmente largi de cumparatori, deoarece ele se pot comanda acum la jumatate de pret!
Surpriza este ca, la produsele din aceasta categorie, in afara de piesele ce compun o garnitura de pat clasica: un cerceaf pilota 200 x 220 cm, un cearceaf pat de 240 x 260 cm si doua fete de perna de 50 x 70 cm, lenjeriile din bumbac poplin mai includ, precum v-am povestit, si o superba patura cu dimensiuni generoase de 220 x 240 cm.

O alta propunere marca Lenjerii-delux.ro o reprezinta o lenjerie bumbac poplin Hobby patru piese, cu imprimeuri in stil etno, care o sa ca placa in mod sigur, la fel cum o sa va atraga si si pretul ei, de doar 249 lei, redus de la 328 de lei in aceasta perioada.
Ce poate fi mai grozav decat un imprimeu cu floarea vietii interpretata in stil traditional romanesc, care sa te poarte in lumea visului?


Garnitura de pat din imaginea de mai sus este compusa dintr-un cearceaf pilota de 200 x 220 cm, un cearceaf pat de 240 x 260 cm si doua fete de perna de 50 x 70 cm.
Floarea vietii este un simbol stravechi, pe care il intalnim cam la toate culturile si civilizatiile lumii, stilizata in diferite forme, inclusiv la stramosii nostri.
Sub o forma specific romaneasca, iata ca o intalnim acum si pe asternuturile de pat moderne, din bumbac poplin.
Se pare ca simbolul flower of life provine de la vechii atlanti si este un simbol al armoniei.
Echilibrul, mai ales in mileniul nostru zbuciumat, este ceea ce trebuie sa regasim cu totii, deoarece in acest fel avem parte si de libertate, de abundenta in toate domeniile vietii noastre, de puterea de a ne implini visele, de sanatate, de buna intelegere cu oamenii din jurul nostru, dar (mai ales) cu noi insine.
Pana si Leonardo da Vinci a studiat forma Florii Vietii din punct de vedere ezoteric.
Daruind Floarea Vietii cuiva sau chiar tie insuti, este ca si cum ai ingloba intregul Univers in acest simbol, promisiune a regasirii armoniei pierdute intr-un veac haotic.

O garnitura de pat cu asemenea motive traditionale, precum este aceea din magazinul online Lenjerii-delux.ro, nu este mai scumpa decat un pandantiv de argint cu acest simbol ancestral, de aceea chiar merita cumparata fara urma de ezitare. 

La ce ne poate ajuta o lenjerie de pat cu imprimeuri ce amintesc de Flower of Life, dar si de Coloana Infinitului?
Poti avea parte de vise premonitorii, poti ca sa te eliberezi de frici si temeri avand un somn linistit, poti ca sa percepi realitatea asa cum este si sa actionezi in consecinta pentru transformarea acesteia in sens pozitiv, daca dormi in niste asternuturi cu acest simbol universal, dar si atat de familiar romanilor, in egala masura.
Simbolul Florii Vietii are capacitatea de a aminti cum lucrurile provin de la o unica sursa, de la aceeasi samanta arhetipala si ne face sa devenim mai constienti de noi insine, dar si de tot ceea ce ne inconjoara.
Promo Postare
Postarea Urmatoare

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!