Tu stii de unde poti comanda discuri de frana online?


Au o multime de modele discuri frana pe AutoAtu, la preturi extrem de accesibile, asa incat este un adevarat chilipir pentru soferi ca sa le achizitioneze online din acest magazin de specialitate.
Cei ce lucreaza in industria automobilelor, incearca sa realizeze sisteme de frana tot mai performante, care sa confere o siguranta sporita in rulare conducatorilor auto amatori si profesionisti.
Sunt mai multi factori pe care trebuie ca sa ii respecte un sistem de franare bun, incepand cu eficienta reala (distanta de oprire, anduranta termica, stabilitatea si posibilitatea de a mentine o anume directie in timpul operatiunii de franare), confortul in sofat, plus niste preturi cat mai mici ale pieselor componente.
Soferii prefera ca sa aleaga mai degraba un subansamblu cu disc frana pentru automobilul lor, deoarece sistemele de franare ce poseda asemenea componenta sunt mai stabile si au o buna capacitate de absorbtie termica si de racire.
Comparativ cu un disc frana, un tambur frana are deficienta ca se dilata la cald. Din aceasta cauza tamburii se folosesc prioritar pe puntea din spate a masinilor de dimensiuni mai mici, spun cei ce se pricep.
Un disc de frana este in general confectionat din fonta si este astfel proiectat ca sa nu se incalzeasca la temperaturi care sa depaseasca 600 - 700 grade Celsius la franari speciale (coborari pe drumuri de munte, alternante accelerare-franare in orasele foarte aglomerate).
Un disc de frana trebuie schimbat daca soferul observa zgomote suspecte la franare, daca volanul vibreaza cand se executa o operatiune de franare si/sau cand pedala este moale.
Daca o sa intri pe site-ul autoatu.ro o sa gasesti la sectiunea special destinata discurilor de frana o gama variata de asemenea produse.
Pentru a le alege pe cele mai potrivite pentru marca masinii tale, poti folosi filtrul din partea stanga a paginii sau cele doua selectoare de sub linia cu meniul (Marca si Model).
Evident, asta daca nu ai luat legatura anterior cu un mecanic auto bun, in masura ca sa iti spuna exact care sunt discurile de frana de care ai nevoie.
Daca esti din Bucuresti, eu iti recomand sa te adresezi direct service-ului AutoAtu, unde sunt specialisti cu multa experienta, ce te pot ajuta  cu amabilitate in acest sens si care ti le pot si monta corect dupa achizitionare.
Daca te descurci singur, e bine ca sa cunosti faptul ca, pentru articolele achizitionate din magazinul auto de care ti-am spus, livrarea este gratuita si se efectueaza cu transportul propriu pentru comenzile mai mari de 100 lei la adresele din Capitala. Comenzile cu o valoare mai mica de 100 de lei se vor trimite contra cost (15 lei) cu o firma de curierat sau cu un mijloc de transport propriu.
Daca nu mai ai rabdare, dupa ce confirmi comanda, poti ca sa iti ridici personal piesele si accesoriile comandate de la sediul firmei, ce se afla in Bucuresti, sectorul 6, pe str. Valea Lunga nr.54-56.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!