Creatii de design vestimentar accesibile, made in Romania

Saash este magazinul online pe care orice fashionista ar trebui ca sa si-l noteze la loc de cinste in agenda electronica personala, pentru ca acolo va putea gasi acele piese de vestimentatie si marochinarie cu ajutorul carora isi va alcatui niste outfit-uri absolut senzationale, de tip WOW, care o vor pune in valoare cum nu ar putea sa o faca nici macar hainele, pantofii si accesoriile de la brandurile internationale celebre.
De ce?
Pentru ca pe site-ul Saash.ro se gasesc creatii originale, deoasebit de frumoase, ale unor designeri romani, cele mai multe dintre ele unicate.
Si au chiar de toate in acest magazin online, la niste preturi pe care ti le poti permite: incepand cu rochii casual si de ocazie, fuste mini, midi si lungi, din diverse materiale, cu felurite texturi, pantaloni comozi sau eleganti, lenjerie fina, camasi, geci si paltoane pentru anotimpurile mai reci.
Mai se poate alege de pe Saash.ro  si incaltaminte de lux pentru sindrofii simandicoase, incaltari pentru club sau incaltaminte comoda pentru orele lungi de stat la job, plus o multime de modele de genti, portofele si curele din materiale de calitate si in culori deosebite.
Daca va plac esarfele din matase naturala, tot aici este magazinul online de unde puteti ca sa comandati unele in niste culori care va vor mangaia nu doar privirea, ci si sufletul.
Preferata mea este esarfa Inside, care are o adorabila revarsare de culori pastelate, primavaratice, tocmai buna pentru a fi purtata cu mult drag in aceasta perioada de renastere a Naturii.

Indiferent de tinuta pe care o veti aborda, o asemenea esarfa din matase naturala 100% o sa va dea o nota deosebita de eleganta, indiferent ca urmeaza ca sa completeze un outfit office, casual sau o tinuta speciala imbracata la o petrecere.
O sa va transforme instant acest mic careu matasos intr-o zeita a Primaverii, un sol al acestui anotimp minunat, o sa va lumineze chipul, adaugandu-i o aura de prospetime.
Cu o dimensiune de 67 x 67 cm, este un accesoriu pe care il veti iubi cu certitudine, de aceea, va invit ca sa vi-l comandati chiar cum de pe Saash.ro.
Din paleta de modele de pe site puteti ca sa alegeti si o esarfa spre a o darui mamei, bunicii, surorii sau prietenei voastre celei mai bune, pentru ca o sa le aduceti o mare bucurie cu un asemenea micut cadou gingas.
In plus, nu uitati ca prin achizitiile pe care le faceti pe Saash.ro, ii ajutati ca sa supravietuiasca si pe designerii romani, intr-o piata invadata de fake-uri sau de produse cu preturi prohibitive pentru multi, provenind de la brandurile internationale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!