Un topper de vei alege, o sa dormi precum un rege!

Reclamele ne imbie sa cumparam un topper saltea la pret avantajos, dar eu, sincera sa fiu, nu prea stiam pana de curand cu exactitate ce este un topper si cum imi poate fi el de folos.

Asa ca a trebuit ca sa ma informez cat de cat, iar ce am aflat a fost doar de bine.
Tocmai de aceea vreau ca sa va povestesc si voua cateva lucruri despre acest produs de care, zic producatorii, am avea absoluta nevoie cu totii in casele noastre, ba chiar si in calatoriile de vacanta.
Ce este un topper si ce face el?
Topperul este, intr-o definitie simplista, o saltea subtire, groasa cam de 5-10 cm, care se aseaza peste o saltea de baza.


Asadar, de ce ne mai trebuie o alta saltea, ca accesoriu, de asezat peste salteaua obisnuita de pat sau de luat in vacanta?
Pentru un confort mai mare, evident!
Avantajele pe care aceste toppere saltele le aduc utilizatorilor ar fi:
  • - deoarece sunt realizate din spuma cu memorie au capacitatea de a anihila presiunea neplacuta din zona spatelui;
  • - fac confortabile saltelele extensibile cu bare ce te inteapa;
  • - te fac sa ti se para ca dormi in puf;
  • - daca ai doar un buget redus si nu iti permiti o saltea adevarata, foarte groasa, te poti multumi si cu o asemenea saltea subtirica, gen topper, fie si provizoriu;
  • - daca esti montaniard sau vamaiot modern, adica un ins care nici in perioadele cand mergi cu cortul nu vrei sa te lipsesti de un confort minimal cand te odihnesti, topperul este o salteluta la purtator ideala, fie si pentru simplul motiv ca nu iti poti cara patul din dormitor cu tine pana la locul de campare.
Cum alegi un topper?
Orienteaza-te spre un topper cu miez de spuma cu memorie de calitate superioara, cu o densitate cat mai mare, daca vrei ca sa il folosesti chiar si zece ani, fara ca acesta sa isi piarda calitatile initiale (adica sa nu se lase).
Cele mai cumparate toppere saltea sunt cele de grosime medie, de circa 8 cm, cele de 5 cm fiind preferate in special de catre aceia ce vor un prim topper saltea ieftin, pentru a se obisnui cu un asemenea produs sau de catre excursionisti, care il vor folosi doar sporadic, in calatorii.
Parerea mea este ca, daca esti istet si ai idee unde sa cauti, poti gasi toppere saltea la preturi excelente pe net.

Unde se poate comanda un topper de calitate online?
Pentru nationalisti (in sens bun), probabil ca stirea existentei unui magazin online de unde pot ca sa isi achizitioneze toppere saltea "made in Romania" la preturi foarte convenabile reprezinta motiv de bucurie.
Vreau ca sa va recomand cu caldura un asemenea site, de unde puteti comanda produse romanesti de cea mai buna calitate, inclusiv saltele tip topper.
MadeRomania.ro este locul unde in prezent o sa gasiti nu doar toppere, ci si o gama extinsa de alte articole traditionale si moderne, deosebit de frumoase, cu rolul de a personaliza fericit locuinta dvs., alaturi de utilitatea lor evidenta.
Intrati pe website-ul de care va povestesc, admirati-le articolele din oferta, alegati-va ce sa place si comandati-le cu incredere! Chiar merita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!