Se poate face terapie de cuplu prin masaj?

Un flyer primit pe strada cu o invitatie la un salon masaj erotic Bucuresti a ajuns ca sa nu ne mai mire, deja a ajuns ceva banal in anul de gratie 2017.




Exista mari controverse privind legalitatea sau ilegalitatea functionarii acestor stabilimente, dar cum ele sunt acceptate tacit, chiar si asa, la granita intre permis si interzis, 
multi prefera ca sa ignore existenta lor.

Daca vreti, din punctul de vedere al multora, un salon de masaj erotic este un ultim pas inainte de legalizarea bordelurilor si in Romania, pe care parlamentarii o tot intarzie nu neaparat din considerente de ordin moral sau religios, ci pur si simplu pentru ca fenomenul este foarte amplu, iar acolo se obtin mari sume de bani nefiscalizate. Altfel, la fel ca mai in toate tarile civilizate, o lege in acest sens ar fi fost votata si promulgata de multa vreme.

Lasand insa problema prostitutiei pentru un articol ulterior, iata ca saloanele de masaj erotic in Bucuresti nu se mai sfiesc si isi fac reclama, cum altfel daca nu chiar pe strada, impartind reclame tiparite trecatorilor. In ele se specifica faptul ca e vorba de maseuze profesioniste, nu de escorte, insa prejudecatile celor ce primesc flyerele cu pricina raman, orice s-ar spune.


Cu toate acestea, chiar daca unii dintre acestia si-ar dori, poate, ca sa faca o vizita unui asemenea loc unde se face masaj erotic de catre profesioniste, fie doar si ca o experienta singulara, pretul prohibitiv al unei asemenea sedinte le cam taie cheful de relaxare dusa pana la culmile extazului.

Pana una-alta, un salon masaj erotic Bucuresti serios este destinat mai mult strainilor si celor cu bani foarte multi (corporatisti, politicieni, sportivi etc.).

Acest fapt poate ca sa fie privit si ca un avantaj, pentru ca din start se face o selectie a clientelei, asa incat beneficiarii constanti ai serviciilor oferite intr-un salon de masaj erotic in Bucuresti sau in alte orase mari din Romania pot ca sa fie siguri ca fac parte din aceeasi lume, la care omul obisnuit, cu salariu minim sau mediu pe economie nu prea are acces. Acum, ca sa fim cinstiti, nici nu isi prea doreste.

Tarifele la sedintele speciale oferite intr-un salon de masaj erotic Bucuresti pornesc de la 200 de lei si ajung pana la 500 de lei pentru 60 de minute. 

Probabil va intrebati ce se ofera in suma maxima de 110 euro... 

De exemplu un masaj erotic de cuplu, lucru destul de inedit ca terapie, daca privim acest serviciu din punctul de vedere al psihologiei, asa incat ar fi interesant de vazut daca sexologii recomanda acest tratament insolit cand apar si impasuri intr-o relatie amoroasa.




E de discutat daca intr-un salon de masaj erotic Bucuresti, fie el si serios, unde nu lucreaza psihologi, ci doar fete foarte frumoase si tinere (intre 20 si 26 de ani, in general), chiar daca au diploma recunoscuta in tehnicile de masaj (obisnuite), se poate ca maseuzele sa tina loc de sexologi pentru partenerii ai caror cuplu e pe cale sa se destrame.

Pana una-alta, e posibil ca sa vi se inmaneze si voua un flyer in care exista indemnul ca, in schimbul a catorva sute de lei sa experimentati o sedinta de masaj speciala in inima Capitalei.

Daca sunteti amatori de senzatii fierbinti puteti sa va faceti o programare si apoi sa spuneti si altor curiosi despre cum a fost. Sau, daca ati venit de curand din Thailanda, puteti ca sa faceti o comparatie pertinenta intre maseuzele asiatice si cele mioritice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!