Videochat-ul, o activitate tot mai raspandita in Romania

Cum pot sa fac videochat? Iata o intrebare la moda printre tinere in aceasta perioada, dovada ca nu minteau cu nimic aceia ce au realizat reportajul cu larga audienta, difuzat in urma cu vreo saptamana la stiri, despre aceasta afacere - videochat-ul (streaming-ul online),  ce are o rentabilitate fabuloasa in Romania.




Daca pe la inceputul anilor 1990 era rusinos pentru o mama ca sa spuna cunoscutilor ca fata sa este manechin de moda, acum  se pare ca, incet-incet, unele dintre femei nu se mai sfiesc chiar sa se laude in gura mare ca fiicele lor sunt modele de videochat si ca lunar castiga niste sume incredibile chiar si pentru niste bugetari cu salarii proaspat majorate substantial de actuala guvernare.

Si pentru ca deja a devenit chiar o ocupatie legala in Romania, desi nu este inclusa expres sub aceasta titulatura in nomenclatorul de meserii, cum era de asteptat, au inceput sa apara in mediul online si tutoriale stufoase despre cum sa faci videochat in mod inteligent, pentru a castiga venituri cat mai mari.

In orice caz, de la afirmatia "vreau sa fac videochat" la a deveni efectiv model de succes este o cale lunga si nu intotdeauna asternuta cu petale de trandafir.

In primul rand este nevoie nu doar sa fii majora, dar si sa ai cunostinte de psihologie si un pic de talent actoricesc, ca sa poti sa-i citesti foarte bine pe aceia cu care ajungi ca sa interactionezi online si, deoarece in imensa majoritate sunt vorbitori de limba engleza, trebuie sa te descurci si tu bine spre foarte bine in conversatiile cu ei in graiul lui Shakespeare, chiar daca nu o sa reciti sonete.

Ce presupune acest lucru? Fie ca ai invatat foarte bine la scoala, fie ai luat meditatii in particular de engleza, pentru ca asa, de una singura, este destul de dificil ca sa te descurci.

O fata ce doreste sa castige bani din aceasta ocupatie,relativ noua in tara noastra, ar trebui ca sa nu inceapa asa, de una singura, spunandu-si siesi insasi: daca vreau sa fac videochat este suficient ca sa citesc cate ceva pe net despre cum pot sa fac videochat ca sa si incep sa castig mii de dolari pe luna.

O companie serioasa din domeniu, chiar daca isi retine o parte din venituri, ofera training-uri specializate, un sediu securizat de desfasurare a acestei activitati, decoruri si outfit-uri potrivite, sedinte de cosmetica si coafura, promovare, suport tehnic, confidentialitate.

Avantaje si dezavantaje exista, desigur, indiferent de forma aleasa de desfasurare a acestei activitati, dar ele sunt inerente cam in orice domeniu unde o activitate se poate desfasura atat ca persoana independenta ori ca angajata in cadrul unei firme.

Cu toate acestea, mai mult decat in orice meserie, a fi model pentru divertisment adulti nu e un lucru simplu, de aceea, cum sa faci videochat poti invata la inceput cel mai bine de la aceia ce sunt in bransa si au demonstrat in decursul timpului ca sunt extrem de seriosi.

Asadar, amatoarele care intre in aceasta lume stralucitoare, dar si cu multe capcane, a videochat-ului, ar trebui sa se gandeasca foarte bine daca isi doresc cu adevarat acest lucru, iar in caz afirmativ sa aleaga o companie din domeniu foarte serioasa, care isi desfasoara legal activitatea din toate punctele de vedere.

3 comentarii:

  1. Adevarul este ca fara acel talent actoricesc de care vorbesti si fara o minima cunoastere a naturii masculine, este greu sa ai succes in acest domeniu. Paradoxal, nu fizicul este important, ci personalitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt multe amatoare in acest domeniu care din cauza faptului ca isi doresc bani fara sa munceasc, trag in jos un studio. Consider ca trebuie sa selecteze mai bine oamenii care ii reprezninta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar nu este simplu. Multe fete care se angajeaza la studio, au impresia ca bani pica din cer, de aceea nu reusesc. Cred ca este important sa realizezi ca este un loc de munca si ca implicarea este necesara.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!