Borsec, apa minerala romaneasca premium

Borsec este cel mai premiat brand pe nisa apelor minerale naturale romanesti, fiind si cea produsul cel mai apreciat de catre consumatorii de varstele, desi are un pret un pic ma mare decat alte surate ale sale.




O apa de calitate nu se imbuteliaza in recipiente de plastic, de aceea aceasta apa vie se vinde in sticle adevarate, nu in pet-uri toxice pentru organism.

Mai nou, pentru o garantie in plus, fiecare sticla va poseda si un dop "imbracat" intr-un ambalaj suplimentar, ca orice bautura premium care se respecta. Daca vinul de calitate are o asemenea protectie, de ce sa nu aiba si apa Borsec una?

Astfel, apa vie de izvor ajunge la client cu adevarat pura, necontaminata. Si pentru ca orice produs VIP are nevoie si de un sigiliu, iata ca si dopurile vor avea asa ceva.

Compania Romaqua imbuteliaza, in fapt, trei tipuri de apa Borsec: de masa, de izvor si minerala naturala (plata si carbogazoasa).

In 2016 s-au sarbatorit 210 ani de la imbutelierea acestei venerate regine a apelor minerale romanesti.

Desi se stie ca pe plan european apa minerala Borsec este deja binecunoscuta, mai putin cunosc faptul ca acum 12 ani ea a obtinut titlul de „Cea mai buna apa minerala din lume”, in Statele Unite ale Americii.

In 2017, BrandRo, competitia anuala organizata de catre revista Biz si care analizeaza companiile romanesti dupa importnata marcii, nivelul de folosire de catre clienti si notorietate, Borsec a castigat din nou titlul de "Cel mai puternic brand romanesc".



Tocmai din acest motiv, te invit si pe tine ca sa renunti la alte tipuri de ape straine si sa te reintorci la gustul inconfundabil, stiut inca din copilarie al apei minerale Borsec, deoarece asa vei alege ceea ce este mai bun si vei sprijini si o companie 100% autohtona, intr-o perioada cand suntem asaltati de tot soiul de produse din import de o calitate mai mult decat indoielnica.

Alege sa bei cea mai buna apa din lume, alege ca sa bei apa Borsec!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!