Paranix despaducheste, du online aceasta veste!

Paduchii!!! Spaima suprema de care se tem parintii cu copii de scoala generala sau de gradinita!!!

Oare e asa de grav sa iei paduchi de la colegi? In definitiv e si asta o provocare, nu-i asa?

Nu e o boala mortala, este doar o experienta de viata in care cel mic vede cum e sa fi gazda (temporara) pentru alte fiinte mai mici decat el. In batalia cu paduchii umani va fi mai greu de invins, cand vor ajunge la varsta maturitatii, dar pana atunci mai e!

Da, nu sunt niste insecte prea simpatice, se apropie tare mult de niste vampirasi carora le place sangele dulce de copilas, dar se poate lupta eficient impotriva lor. E o lupta care pe care ce va fi castigata de cei mai inteligenti! Adica de parinti, nu-i asa?

Nu cu tuns zero, pentru ca nu vrem ca sa avem niste progenituri care sa arate ca la scoala de corectie, nu cu gaz lampant care sa duhneasca de la un kilometru, nu cu cine stie ce remedii naturiste care de care mai straine si mai bizare din punctul de vedere al compozitiei.

A trecut vremea aceea cand un copil cu paduchi reprezenta motiv de stres suprem pentru parinti, pentru profesori, pentru toata lumea, motiv pentru care devenea cobai de experimentat leacuri babesti de catre apartinatorii lui.

Acum exista metode moderne de lupta impotriva acestor mici agresori, fie ei adulti sau sub forma de oua prinse de firele de par. Unde se gasesc aceste arme miraculoase de nimicire in masa a paduchilor? Evident, la farmacie!

Si pentru ca trebuiau ca sa poarte un nume li s-a spus Paranix.



Daca o sa intrati pe site-ul de promovare al acestei game de produse farmaceutice - Paranix, aflate in topul celor europene de profil, o sa aflati o multime de informatii interesante si extrem de utile despre paduchi si despre cum poti ca sa iti scapi copilul de aceasta aparenta calamitate care s-a abatut peste micutul lui capsor.

In plus, in calitate de parinti responsabili, veti scapa de multe prejudecati despre paduchi!

O sa gasiti acolo, surprinzator pentru unii, nu doar scheme de tratament Paranix cu eficienta de 100%, ci si produse pentru prevenirea investarii cu paduchi a copiilor din comunitatile scolare, ba chiar si pentru depistarea micilor teroristi din specia Pediculus humanus capitis (pe numele lor comun: paduchi de cap).

Pentru inceput, priviti videoclipul urmator:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!