Garfield, un motan pe cinste de la ONE-IT


www.one-it.ro
www.one-it.ro
One-IT are printre numeroasele produse oferite clientilor sai si unul destinat anume iubitorilor desenelor animate, in general, dar mai ales fanilor motanului Garfield, in special.

Cum, nu stiti cine este Garfield?

Nu pot sa cred ca exista cineva care sa nu il fi vazut la tv, in ziare sau reviste, macar o data in viata, pe grasunul miorlaila, care trandaveste cat e ziulica de lunga in fata televizorului, indopandu-se cu portii imense de lasagna, dar si cu alune sau alte delicatese, apreciate mai degraba de catre oameni, decat de feline, fie ele si domestice.

Garfield, sarcasticul motan rasfatat, care nu vaneaza soricei (pentru ca nu au gust bun si, ne sfatuieste el, mai bine te imprietenesti cu ei, decat sa iti consumi energia alergandu-i!), pisoiul supraponderal vargat ce il necajeste pana la exasperare pe bietul Odie, catelul bleg cu care imparte casa, este acum oferit in forma sa de plus de catre magazinul online ONE-IT, pentru a ne aduce zambetul pe buze.

Si pentru ca www.one-it.ro este specializat, asa cum ii spune si numele, in desfacerea de produse IT, felina imbufnata
, cu ochi mari si blanita preponderent de culoarea portocalei, mereu flamanda si indolenta, este dotata si cu o micuta camera WEB, care  are menirea sa vegheze permanent la cele ce se petrec  in jurul ei, in timpul lungilor sale sieste zilnice.

Daca si voi credeti ca o viata perfecta este aceea in care zilele de luni nu exista in calendar, ca fericirea inseamna sa lenevesti intr-o casa confortabila, impenetrabila pentru indiferent care forma de stres, o viata in care tu sa fii centrul universului, iar ceilalti doar sa te serveasca, atunci trebuie neaparat sa il achizitionati pe Garfield cel de plus de la One-IT.

Pretul de vanzare este modic: doar 24,90 lei, iar garantia la camera WEB de 6 luni. Zau ca Garfield este nepretuit prin felul in care intelege sa-si traiasca viata sa pisiceasca, asa incat versiunea lui de plus merita cu siguranta pana si ultimul banut.

Iar dupa ce il veti avea, nu uitati o replica celebra din filmul cu celebrul motanel smecher nevoie mare, dar si cu o inima larga, infinit de larga, tocmai buna pentru a incapea cu totii in ea:

"Jon Arbuckle: - Ce sa ma fac eu cu tine?
Garfield: - Iubeste-ma, hraneste-ma si nu ma parasi niciodata."


Probabil ca e si asta una dintre formulele Fericirii, nu-i asa?...