24 mar. 2013

Seara eveniment la Cluj, pe 28 martie 2013


Seara Amazoniana cu 
Amazon Ensemble & Ati de Chile & Amir Heidarkhodaeea


Piano Cazola

Strada Virgil Fulicea 3, Cluj-Napoca

28 martie 2013
19:00

Din Amazon in Himalaya – amestec unic de sunet si ritm
Amazon Ensemble - Visează sau dansează!!

Amazon Ensemble este un grup de muzica tradiţionala inspirata din culturile pădurii tropicale amazoniene. Membrii grupului trăiesc in Norvegia. Acest proiect s-a născut din dorinţa de a salva si păstra bogăţia muzicala a indienilor din Amazon. Amazon Ensemble îmbracă aceasta muzica ancestrala cu aranjamente contemporane, cu tonuri inovative, si peisaje muzicale inspirate de pădurea tropicală. In mod natural grupul a lărgit paleta inspiraţiei din mai multe tradiţii: indiana, braziliana, norvegiana.

Amazon Ensemble este condus de Eduardo Agni si Txai Fernando – ambii iniţiaţi in diferite tradiţii spirituale indigene din Amazon – si de instrumentistul norvegian Sigmund Vatvedt, care de ani studiază diferite tradiţii muzicale indigene. 

Ati de Chile (percutie) si Amir Heidarkhodaeea (setar) vor canta muzica traditionala persana, infuzata cu ritmuri moderne.Șosete femei, scurte și colorate, pentru un plus de vitalitate!

Știai că și dacă cumperi un set de șosete scurte pentru femei “made in Romania” poți să ajuți la supraviețuirea afacerilor autohtone anul a...