Ferroli Romania va propune sa cumparati cazane de incalzire si panouri solare de top

Ferroli Romania, filiala autohtona a Grupului Ferroli Italia, este furnizorul intern pentru toata gama de produse Ferroli din sectoarele incalzirii si climatizariii rezidentiale si industriale, sisteme solare si pompe de caldura.

Prezenta pe piata romaneasca de profil de circa 15 ani, Ferroli Romania si-a capatat in timp o binemeritata notorietate, dovada multitudinea clientilor multumiti.

Compania asigura nu doar vanzarea acestor produse, cat si montajul lor, punerea in functiune, autorizarea functionarii, service garantie si post-garantie, pe intreg cuprinsul tarii, prin reteaua sa specializata, inclusiv  de unitati de service.

Ferroli semnifica echilibrul intre cost si confort, iar beneficiarii ce au achizitionat produsele renumitei firme pot depune oricand marturie in acest sens.

Si pentru ca suntem in miezul unei veri toride, cu temperaturi ce se apropie vertiginos de 40 de grade Celsius Ferroli va propune o gama larga de produse ca si la iarna sa va fie cald precum in aceste zile.

Printre produsele din sectiunea destinata produselor de incalzire, mi-a atras atentia o serie interesanta de cazane din fonta si din otel destinate arderii combustibilului solid (brichete, rumegus, peleti).

Departe de reprezentarea noastra invechita pe care o avem legat de felul in care arata un cazan de incalzit, fie el din fonta sau din otel, Ferroli ne surprinde extrem de placut cu gama sa de asemenea produse de top, extrem de moderne, cu atribute excelente referitoare la perfomanta tehnologica, functionala si ecologica, dar si cu un design cu adevarat revolutionar.


 Ferroli Romania comercializeaza patru tipuri de asemenea cazane de incalzire, respectiv:

- cazane din fonta cu combustibil solid;
- cazane din otel pentru combustibil solid;
- cazane din otel cu gazeificare;
- cazane din fonta sau otel cu arzator cu peleti.

Tot pe site-ul Ferroli, pe care va invit si pe voi sa il accesati, pentru ca veti gasi acolo produse extrem de interesante, am vazut si niste panouri solare cu tuburi vidate heatpipe, tocmai bune pentru a fi utilizate pe vremea asta, in care meteorologii anunta cod portocaliu de caldura.

Un comentariu:

  1. Au o productie destul de reusita, iar panourile solare castinga popularitate in ultimul timp.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!