Farmec regenerant natural pentru podoaba ta capilara!

Era prin anul de gratie 1889, cand la Budapesta se deschideau laboratoarele Molnar Moser, din care, in 1943, intr-o vreme extrem de tulbure istoric, la Cluj se punea temelia solida a celui mai vestit brand romanesc de cosmetice de mai tarziu, Farmec, prin demararea activitatii unui micut laborator Mol Mos si in Ardeal.

Pe masura trecerii anilor, multe schimbari social-politice au avut loc in tara noastra, dar renumita companie Farmec a rezistat tuturor furtunilor, ce au intarit-o tot mai mult, acest brand ajungand in prezent cunoscut de catre toti romanii, prin calitatea excelenta a produselor sale, dovada si multitudinea de premii prestigioase pe care le obtine an dupa an.

Cine nu a auzit de vestitul lapte nutritiv Doina sau de gama Gerovital H3, ce ingloba inca din anii 1967-1968 rezultatele spectaculoase ale cercetarilor dnei. dr. Ana Aslan?

Chiar si dupa Revolutie, Farmec Cluj-Napoca si-a pastrat si consolidat renumele, dovada numeroasele recunoasteri internationale si cererea tot mai mare la export a produselor sale, ce includ multa sclipitoare inteligenta autohtona.

Mai pot aminti aici si de gama Aslavital, pe baza de argila din Muntii Craiului, ce facea senzatie in urma cu peste un deceniu.

Acum 5 ani, compania a preluat in totalitate drepturile de utilizare a marcii Gerovital, datorita consecventei si profesionalismului dovedit in privinta producerea acestor cosmetice ce lupta cu mult succes impotriva imbatranirii premature.

In afara de aproape miraculoasele produse destinate impotrivirii cu mijloace nechirurgicale trecerii anilor peste diversele tipuri de ten, de un mare succes s-au bucurat si se bucura in continuare si cosmeticele si leacurile marca Farmec ce contin o multitudine de ingrediente naturale, special create pentru ca femeile si barbatii din tara noastra sa aiba cel mai frumos si sanatos par posibil.



Specialistii companiei au pus la punct in ultima vreme nu mai putin de opt tipuri de tratamente diferite pentru podoaba capilara, fiecare dintre acestea continand produse destinate eradicarii sau  tinerii sub control macar a uneia dintre cele trei probleme esentiale pe care, in decursul vietii, le putem avea in ceea ce priveste parul nostru:

  • modificare proprietatilor firului de par sub influenta unor factori externi sau interni;
  • ingrasarea firului de par;
  • caderea exagerata a parului, fapt ce poate duce pana la calvitie in unele cazuri.

Pornind de la provocarea adresata bloggerilor participanti la competitia SuperBlog 2013 de catre compania Farmec Cluj-Napoca, as vrea sa va recomand in acest articol gama de produse destinate regenerarii parului, pe care am testat-o personal si astfel am putut sa constat cat de eficienta este, prin principiile active pe care produsele ce fac parte din acest tratament le contin.



Era ultima sesiune din viata de studenta si parca cea mai dificila...

Cursuri, tratate de specialitate, se inaltau intr-un Turn Babel in care limbajele specifice fiecarei materii se amestecau, se roteau, intr-un vacarm insuportabil, asa incat lupta cu examenele de final se anunta a fi una crancena. Mai ales ca nimanui nu ii mai ardea sa invete atunci, cand ne aflam atat de aproape de linia de pornire in marea calatorie a Vietii adevarate.

Pana la urma, dupa un efort epuizant (recunosc, in asalt, cum ii sta bine oricarui student care se respecta!), am reusit sa inving armata severa a profesorilor care nu ne-a aratat deloc mila, desi urma sa parasim dupa 5 ani aulele universitare pe care ajunsesem sa le indragim atat de mult.

Din nefericire, ca in orice mare batalie, glorioasa victorie a venit la pachet si cu efectele „post-traumatice”, cel mai vizibil dintre acestea fiind pierderea accelerata a unei parti din bogata, pana atunci, podoaba capilara.

Cum nu doream sa renunt la parul lung, saten-auriu, nevopsit, cu atat mai mult cu cat, chiar si in cazul in care as fi adoptat o tunsoare scurta, indiferent de cat de moderna ar fi fost, regenerarea nu era sigura 100%, am decis sa apelez la un tratament de specialitate.

Nu, nu la unul alopat, bazat pe medicamente de sinteza, care mai mult rau fac decat bine, ci la unul bazat mai degraba pe remedii naturale stravechi imbracate intr-o forma noua, care sa elimine orice risc...

Stiam de la bunica mea ca la tara femeile obisnuiau sa isi aplice o cantitate mica de gaz pe par , cu scopul de a-l face mai rezistent, mai voluminos, mai stralucitor. Plus ca, spunea ea, gazul ajuta si la regenerare.

Dar de unde gaz acum, dupa atatia ani de la Revolutie?

Si chiar daca l-as fi putut gasi, de unde sa stiu doza corecta, care sa mi se potriveasca?

Iata insa ca o reclama difuzata insistent pe Antena 2 mi-a adus solutia salvatoare: lotiunea cu petroleum din gama Gerovital Plant regeneratoare de la Farmec Cluj-Napoca.

Prestigioasa companie de cosmetice a realizat un produs exceptional, dupa cum aveam sa constat personal, adevarul informatiilor pe care le citisem despre acest subiect pe internet.

Specialistii clujeni au reusit ca prin valorificarea unui leac din batrani, gazul (petrolul) sa propuna clientilor care au probleme cu regenerarea, dupa stoparea caderii parului datorita stresului, oboselii cronice, alimentatiei defectuoase, vietii dezordonate in ansamblu, pe care suntem nevoiti sa o ducem in provocatorul inceput de mileniu 3, un remediu extrem de eficient, dovada si multitudinea de laude pe care le putem citi pe diverse forumuri ce abordeaza aceasta ingrijoratoare problema, flagel ce afecteaza tot mai multe persoane, de la varste extrem de tinere, multumiri aduse de catre aceia ce l-au folosit. 

Usor de aplicat, asa cum am putut verifica eu insami, lotiunea regeneranta cu petroleum ajuta si la combaterea rapida a caderii parului (in combinatie cu produsele din gama speciala de la Farmec pentru stoparea pierderii alerte a podoabei capilare!), accelerand cresterea sanatoasa a acestuia, intarind concomitent si structura firului de par.

Va garantez ca in circa 2-3 luni, efectele acestui tratament deosebit, de regenerare a podoabei capilare, marca Farmec Cluj-Napoca, vor fi extrem de vizibile si in cazul vostru, asa cum a fost si in situatia mea.

Nu uitati ca timpul de tratament se poate reduce simtitor, daca, in loc de o singura lotiune, fie ea si cu petroleum, achizitionam gama completa Farmec pentru regenerarea parului, ansamblu de produse unde regasim stranse impreuna si tot soiul de extracte naturale de origine vegetala, keratina si vitamine esentiale.

Acest tratament intensiv de regenerare a parului Gerovital Plant  se sprijina pe trei piloni:

  • un sampon regenerant;
  • o lotiune regeneranta cu petroleum;
  • un kit de tratament pentru regenerarea parului continand fiole speciale.


Achizitionati produsele si o sa imi dati si voi dreptate!

Iar parul vostru o sa isi regaseasca stralucirea de altadata si farmecul sau aparte. Iar acest lucru se va realiza datorita unei game de produse autohtone, exceptionale calitativ, de care putem sa fim mandri, pentru ca este... made in Romania!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!