Smartphone-ul-tableta, un hibrid revolutionar din lumea gadgeturilor actuale!

Gadgeturile moderne pun în valoare și îmbină în mod special două dintre cele cinci simțuri – simțul tactil și văzul. 

Tabletele, precum si telefoanele mobile, au ca principală modalitate de interacțiune un ecran tactil care, prin simpla atingere cu degetul, preiau o comandă, o prelucrează și apoi afișează rezultatul pe ecran. 

Adevarate mini-PC-uri portabile, acestea au devenit indispensabile în viața de zi cu zi, datorită combinării eficiente a caracteristicilor user-friendly cu răspunsul la nevoia de socializare și informare ale utilizatorilor.

Una dintre cele mai recente invenții ce îmbină două produse diferite este smartphone-ul-tabletă, fapt ce ridică întrebarea care dintre cele două produse va dispărea și care va fi asimilat de către celălalt...

Există posibilitatea ca una dintre ele să fie readusă la funcția inițială, iar cealaltă să fie dezvoltată în continuare. Răspunsul la această întrebare - tablete vs telefoane mobile smart – îl va da cu siguranta doar timpul.



Evomag va invita ca in prag de Black Friday sa va orientati spre achizitionarea si a unui produs din gama de telefoane mobile HUAWEI sau spre un televizor Toshiba!