Allview VIVA D8 - o tableta cu display de 7,9 inch, la doar 649 de lei!


Cu siguranta ti-ai dorit ca tableta ieftina pe careo detii acum sa aiba ecranul un picut mai mare, sa zicem de vreo 7,9", asa incat sa fie mai comoda din punct de vedere vizual, dar si sa o poti lua cu tine peste tot, fara ca sa devina dificil de purtat in geanta sau rucsacelul tau de oras.


Din nefericire, bugetul iti era limitat anul trecut, asa incat ai preferat sa mai astepti pana ce sa iti cumperi o asemenea tableta, decat sa dai pe un asemenea gadget cam cat ai fi platit pe un laptop mititel si uite ca s-a dovedit ca ai avut dreptate sa procedezi astfel.

Compania Allview iti ofera zilele acestea, la sfarsit de ianuarie 2014, o tableta super, din familia VIVA, cu un pret mai mult decat rezonabil, avand in vedere ce stie sa faca minunatul gadget denumit misterios VIVA D8.

VIVA D8, propusa noua de oamenii de la Allview costa doar 649 de lei, iar pentru banii astia ne putem bucura de o tableta excelenta, ce dispune de un display IPS LCD de 7,9", o rezolutie a imaginii de 1024 * 768 pixeli si o vizibilitate sporita chiar si atunci cand ne aflam la mare, printre dune sau pe partia inzapezita de la Straja.

Asa cum suntem deja obisnuiti la tabletele Allview, carcasa de aluminiu, de care se bucura si noua VIVA D8, ii da un plus de eleganta si o scoate din masa amorfa a tabletelor  horror, „pentru buget redus”.


Noua tableta dispune de un un procesor Dual Core de 1.3 GHz, perfect pentru a reactiona iute la comenzi, iar autonomia oferita de baterie este de pana la 5 ore de folosire continua si de pana la 16 zile in stand by.


Are dimensiunile de 199x136,8x9,1 mm si o greutate de 367 g, asadar va fi usor de luat cu noi la iesirile in oras sau in excursii.


Alte argumente demne de luat in seama, pentru a decide achizitionarea unei VIVA D8 Allview, sunt conectivitatea 3G, GPS si Bluetooth, precum si sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.


Tableta dispune de doua camere foto, una de 3 MP pentru capturarea imaginilor dorite si una frontala de 1 MP, tocmai buna pentru convorbirile noastre video.

Nici nu avem nevoie de mai mult, ca amatori, 3 MP pentru camera foto principala fiind suficienti, deoarece tableta vine si cu niste aplicatii ce ne vor permite sa realizam fotografii foarte bune.

VIVA  D8 are memoria Flash  de 4 GB, cea RAM de 512 MB, care poate fi extinsa pana la 32 GB prin microSD card.


In concluzie, Allview VIVA D8 este o buna optiune pentru cine doreste sa isi schimbe tableta la inceputul anului chinezesc al Calului de Lemn, dar nu vrea (sau nu poate) sa dea o groaza de bani pe un gadget istet, pe care in 2015 il va schimba cu unul si mai cu mot.

Detalii despre Allview VIVA  D8 gasiti pe site-ul companiei brasovene.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!