Carne de porc, cea mai potrivita pentru gratare, la Selgros Constanta Nord

A inceput sezonul gratarelor si chiar daca suntem la mare, tot ne putem indrepta atentia spre o iarba verde sau o margine de plaja unde sa ne punem gratarul, bineineteles, in cele mai igienice conditii posibile.


Toata lumea pune pe gratar carnea pe care o prefera, iar aceasta, de cele mai multe ori, este cea de porc. Probabil pentru faptul ca sunt mai obisnuiti cu ea. Probabil ca nu le place gustul celorlalte feluri de carne, pentru ca sunt persoane care nu pot suporta gustul carnii de miel sau de vitel. Un lucru este cert, majoritatea carnii pusa pe gratar este cea de porc. Fie ca este vorba de carne proaspata sau preparate din carne, cum sunt micii sau carnatii.

La Selgros nu doar ca gasiti carne de porc de calitate superioara atat proaspata, cat si in preparate, dar mai face si oferte pentru produsele din carne de porc. In perioada 14 - 27 mai, la magazinul Selgros Constanta Nord si la toate restul magazinelor Selgros gasiti mici cu 8% reducere, la doar 15,35 de lei pe kilogram, coaste cu carne cu 11% reducere, la doar 16,29 de lei pe kilogram, cotlet de porc dezosat cu 7% reducere, la doar 22,30 de lei pe kilogram si carnaciori la tavita tot cu 7% reducere, la doar 16,99 de lei pe kilogram. Toate acestea pot fi puse pe gratar si vor oferi o masa copioasa si incredibil de gustoasa. 




In plus, daca tot vorbim de gratare, ca sa puteti sa va bucurati cu adevarat de gratarit, din 6 mai a inceput concursul cu premii pe pagina de Facebook Selgros. Raspunzand corect la intrebarile puse de Selgros puteti castiga unul dintre cele 60 de premii puse la bataie de Varta sau marele premiu, un mega gratar cu care sa faci cele mai bune gratare. Si grabiti-va! Concursul se incheie pe 28 Mai!

Selgros Constanta Nord

Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!