Produsele de patiserie, deliciul de la orice petrecere

Putini sunt cei care pot sa reziste produselor de patiserie. Avand in vedere ca le gasim peste tot, in supermarketuri, in centrele comerciale, pe bulevarde dar chiar si in chioscuri amplasate pe trotuare, nu prea avem cum sa le evitam.

Totusi, acestea trebuie consumate cu moderatie iar ingredientele lor trebuie atent selectionate; faina integrala si zaharul brun nu trebuie inlocuite cu altceva. Trebuie sa tii minte ca pana si un covrig are in jur de 200 de calorii, o cantitate mult prea mare pentru o gustare. Si totusi, multi dintre noi exageram cu consumul produselor de patiserie : sunt mici, gustoase si disponibile peste tot. Sarate sau dulci, gogosile, covrigii, merdenelele, cornurile, pateurile, toate ii atrag pe trecatori.



Primii care au tras un semnal de alarma in privinta consumului de produse de patiserie au fost francezii. Deoarece patiseria este foarte recunoscuta la francezi si pentru ca acestia au mare atentie la ceea ce mananca, ingrijorarea lor ar trebui sa ne faca si pe noi sa ne oprim din consumul in exces de produse de patiserie. Asadar, un lucru e clar - patiseria e pentru ocazii speciale!

Cand vrem sa sarbatorim o reusita, organizam petreceri si intalniri cu familia si prietenii. Cu aceste ocazii nelipsite sunt bauturile (alcoolice sau nu) si gustarile. Astfel de gustari pot sa fie si produsele de patiserie - la Selgros gasiti o gama larga de pateuri, strudele, croissante de ciocolata si multe alte produse de patiserie care vor aduce zambetul pe buzele invitatilor tai - click aici pentru a vedea oferta Selgros.

Daca stiti ca printre invitatii vostri aveti persoane care tin diete de slabire sau duc un stil de viata sanatos si nu mananca multe astfel de produse, nu uitati sa achizitionati si cateva produse dietetice, cum sunt batoanele din fibre. Astfel, invitatii vostri se vor simti rasfatati ca pot sa aleaga ceea ce le place si ca v-ati gandit la ei in timp ce faceati cumparaturi. Tot la Selgros gasiti multe astfel de produse dietetice, gustoase si sanatoase - vedeti aici gama de produse.

Selgros Brasov
Produse alimentare si nealimentare
Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199