DEVI B700 - O tableta pentru arta mea!Imi place sa pictez portrete si, mai nou, obisnuiesc sa utilizez fotografii ale persoanelor pe care vreau sa le imortalizez pe panzele mele.

Toate bune si frumoase, dar, din nefericire, imprimanta mea nu este color si, chiar de ar fi, oricum costurile cu hartia si cartusele cu cerneala ar fi prea mari, iar culorile nu cred ca ar fi foarte apropiate de acelea reale.

Ar mai fi varianta utilizarii unui laptop, dar este destul de incomod sa il folosesc in atelier, pentru ca este destul e mare, iar riscul de a varsa diverse substante pe tastatura, de a-l murdari de culori sau chiar de a-l tranti pe jos este foarte ridicat.

Chiar ar ocupa mult loc langa sevaletul meu, asa ca am incercat sa gasesc un gadget mai comod de utilizat, dar care sa inlocuiasca cu brio orice display de calculator.

Asa ca am facut o scurta cautare pe net, pentru a-mi achizitiona ceva in sensul acesta, limita bugetului meu redus.Uite asa am ales eu o tableta foarte buna, de pe site-ul nJoy, ce, in ciuda pretului sau modic de doar 259 de lei, pe care o sa pot incarca o multime de poze ce-mi vor folosi drept modele in lunile ce vin, deoarece are o memorie de 8 Gb ce poate fi extinsa lejer pana la 32 Gb cu ajutorul unui MicroSDHC
 obisnuit .

Are un ecran de 7 inci, suficient pentru a nu ocupa mult loc pe masuta mea de lucru, este extrem de usoara, eleganta si, ce este mai important, simplu de utilizat.

La pretul acesta, ma asteptam ca sa nu fie deloc rapida si nici sa nu se poata conecta la internet prin Wi-Fi, dar se pare ca m-am inselat.

Pentru mine chiar este gadgetul ideal, o tableta ce poseda functiunile de baza, care nu imi inhiba inspiratia, lasandu-ma sa zburd libera pe campiile creativitatii neingradite.

In plus, cand pictez in aer liber, pot face poze dragute peisajelor si pot sa am si originalul, natural, dar si o poza a acestuia la cativa centimetri de mine, putand astfel selecta partea din poza care ma intereseaza cu adevarat, o pot chiar mari pentru a-i surprinde mai usor detaliile importante pentru a fi imortalizate pe panza.

Pot folosi aceasta tableta chiar si pentru autoportrete, un soi de selfie-uri retro, cum obisnuiesc eu sa le denumesc in gluma.

Daca iti place si tie pictura, eu te sfatuiesc sa iti iei de la nJoy o tableta dedicata Devi B700, pentru a o folosi in atelier sau in incursiunile tale in natura. In scurt timp o sa iti devina indispensabila.

Sigur iti plac creioanele cu mina moale: B8, B10... Dar ce zici de un B700 care sa te ajute la desen?

Nu, nu este un creion... ci o muza a schitelor, ca nu degeaba poarta nume de zeita indiana: DEVI!

Si uite asa vei ajunge sa exclami cu incantare:


DeviB700?  O tableta pentru arta mea!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!