Intre un pat de fite foarte scump si un dormitor confortabil la reducere, tu ce alegi?

Dormitor in stil Feng Shui sau avangardist, sfidand orice reguli?

Iata o intrebare pe care unii dintre noi si-o pun acum, cand suntem cotropiti literalmente cu tot soiul de informatii, mai mult sau mai putin avizate, sosite in cascada de pe meleaguri asiatice.


Probabil ca important este ca sa iti amenajezi dormitorul asa cum simti, pentru ca este camera de odihna, special destinata pentru a-ti reface fortele dupa o zi stresanta.


Asta daca esti persoana obisnuita...


Daca insa dispui de bani foarte multi, daca ai si o armata de designeri de interioare, probabil esential va fi luxul.


Bine,  o sa spuneti multi dintre voi: in definitiv mare lucru nu poti pune intr-un dormitor: un pat, fie el si foarte confortabil, plus cateva piese de mobilier auxiliare, dupa gustul proprietarului.

Cat poate sa coste... un pat?


Pai hai sa ne uitam nitel prin lume si sa vedem ce gasim!



V-ar placea un pat teleportat parca din "2001 - Odiseea Spatiala"? Sau din "1001 de nopti", daca va plac povestile cu celebrele covoare zburatoare?


Atunci un pat magnetic este tot ceea ce va trebuie! 



Patul-minune (care l-ar fi facut invidios si pe regretatul Justin Capra), are o caracteristica speciala: este magnetic.






Inca nu zboara prin camera, dar sigur pluteste, cu ajutorul unor magneti puternici, de polaritati inverse, incorporati in podea si structura patului.


Recunoasteti ca nici nu e mare filosofie: multi avem pe acasa magneti din aceia antistres, cu care ne jucam cand si cand, iar principiul ramane acelasi.


In functie de puterea in Gaussi a magnetilor, inaltimea la care "leviteaza" patul difera, functie de dorinta proprietarului.


Janjaap Ruijssenaars, tipul care l-a inventat, este foarte incantat de el. 


Acum, ce sa zic, daca nu zboara dintr-o parte in alta a dormitorului, tot degeaba! 


Nu pot sa va  spun daca in forma actuala (stationara), patul se vinde cu sau fara asigurare (Doamne fereste, daca pici din pat de la inaltime si te accidentezi?), desi la cat costa, ar cam trebui, zau asa!


Aaaa, nu v-am zis pretul, scuzati-ma! Ieftin ca braga: doar 1.200.000 de euro (in franci elvetieni faceti dvs. calculul, in cazul in care ati avut nefericita inspiratie ca sa va imprumutati in moneda asta surprinzatoare!).


Daca insa nu agreati solutiile futuriste de paturi, dar vreti un pat de calitate pentru dormitor, mai puteti sa alegeti dintre alte cateva:

 

Bani sa aveti in cont, ca paturi scumpe gasiti berechet!


Pentru ca, vorba aceea: somnul de fite cu cheltuiala se tine!


Noi, oamenii de rand, eu zic sa ne alegem mobila din dormitor tot de la Tamos.


Ia uitati aici ce frumos dormitor complet cu pretul redus, in cadrul unei oferte imbatabile, gasiti la cel mai mare targ de mobila online, in aceste zile!






Cu asemenea scadere, de la 1300 de lei la doar 790 de lei, zic ca este alegerea ideala pentru un cuplu tanar, am dreptate?.


Acest dormitor Andreea 160 include, in al sau pret exceptional chiar si pentru aceia care au venituri mici: un pat matrimonial (200cmx160cm), doua noptiere, o comoda TV si un sifonier cu 3 usi.


Eu in locul vostru as intra pe site-ul  Tamos chiar azi si sa-l comand (stocul este limitat), ca sigur o sa dormiti mai bine decat in patul plutitor al lui Janjaap Ruijssenaars!


Asa nici nu o sa va mai faceti griji din pricina raului de inaltime si ca va veti prabusi in somn pe podea si o sa va rupeti vreun picior sau o sa va alegeti cu vreun cucui serios.


Parerea mea!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!