Cauti un DVR cu 4 canale standalone? Il gasesti la oferta pe ordis.ro!

Ce este un DVR (Digital Video Recorder) si ce face el?


Poate ca vreti sa va luati un sistem de supraveghere video si ati gasit pe net aceste misterioase trei litere DVR... Ce sa reprezinte ele oare?

Pentru novici, asemeni mie, este suficient sa stie ca DVR-ul este partea esentiala a unui sistem de supraveghere video, responsabil cu receptarea, inregistrarea si transmiterea semnalelor video si audio. Un soi de unitate de calculator, daca vreti, care dispune de un harddisk intern de stocare a informatiilor si are abilitatea de a transmite prompt catre un monitor (CRT, LCD) semnalele video inmagazinate.

Afisarile se fac pentru fiecare camera video conectata, pe rand ori totul odata (ati vazut prin filmele politiste cum este impartit ecranul monitorului sistemului de supraveghere in 4 sau mai multe parti), in timp real, dupa un program prestabilit sau dupa anumite evenimente.

Foarte important este si faptul ca au functie de backup pe hard disk-uri externe, cd-uri sau dvd-uri, ori pe mai modernele stick-uri, lucru extrem de important in cazul in care cineva atenteaza la proprietatea noastra si politia incepe sa faca cercetari pentru descoperirea infractorului.


DVR-urile Stand Alone (sau „standalone”) sunt acele unitati centrale dintr-un sistem de supraveghere video care nu au nevoie de un computer si se gasesc in comert in mai multe variante, incepand cu acele DVR standalone cu 4 canale si pana la DVR-urile standalone cu 32 de canale.

Alegerea uneia dintre aceste variante, cu mai multe sau mai putine canale, este in functie de marimea suprafetei ce urmeaza sa fie supravegheata video.


Inregistratoarele digitale de semnale standalone de la Ordis au functii de vizualizare pe telefon, inregistrare HDMI, telecomanda prin fir, de aceea sunt o optiune excelenta, daca cautati un asemenea creier central de sistem de supraveghere a proprietatii dvs., indiferent ca vorbim de o locuinta sau de un sediu de firma.

Codarea este de tip H264, cea mai buna metoda de compresie existenta in acest moment pe piata de profil, deoarece inregistreaza chiar si de trei ori mai mult decat DVR-urile ce utilizeaza compresii invechite de tip MPEG sau MPEG4.

In plus, daca alegeti un aparat DVR care face codarea H264, veti beneficia si de o calitate superioara a imaginilor, atat in timp real, directa, cat si la transmisia prin internet, element esential in ceea ce priveste scopul unui sistem de supraveghere video a proprietatii.


DVR-uri cu patru canale la oferta in magazinul online ordis.ro!





Firma ORDIS are in aceasta perioada reduceri la unele DVR-urile standalone cuprinse intre 15 si 17%, asa ca, daca aveti nevoie de o asemenea componenta de baza pentru sistemul dvs. de supraveghere, intrati pe site-ul ordis.ro, vizualizati oferta, cititi cu atentie specificatiile fiecarui produs si comandati.

Daca nu va descurcati singuri, nu-i nicio problema: specialistii ORDIS sunt acolo mereu ca sa va ajute cu un sfat competent. Nu ezitati sa-i contactati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!