Reparatii usi metalice calitative in Bucuresti ofera specialistii de la CARMADY SERVICII SRL

Tocmai ce mi-au plecat chiriasii, acum, in prag de primavara si de aceea sunt in plin demers de igienizare a apartamentului si de reparatii marunte.

Cele mai mari probleme le-am avut cu usa de la intrare.

Este o usa metalica de tip mai vechi, montata in urma cu vreo zece ani, extrem de frumoasa ca aspect, solida, ce se diferentiaza net de majoritatea modelelor pe care le vedem acum prin magazinele specializate din oras.

Tcmai din acest motiv, cand am vazut ca nu prea mai functioneaza cum trebuie yala,  mi-am zis ca este preferabil sa gasesc un lacatus mecanic care s-o repare, decat sa inlocuiesc usa metalica cu una noua.

Nu m-as fi gandit vreodata ca este atat de greu sa gasesti un mester priceput in repararea usilor metalice de tip mai vechi!

Cand auzeau la telefon ce model este ma refuzau imediat, recomandandu-mi sa scap cat mai repede de usa aia, pentru ca nu se mai gasesc piese de schimb si nici yale pentru reparatia ei.

Cand aproape imi pierdusem orice speranta ca mai pot sa o salvez de la centrul de fier vechi, iata ca un vecin de palier mi-a recomandat sa intru pe internet pe site-ul www.reparatii-usi-metalice.net unde sunt cei mai iscusiti lacatusi mecanici specializati in reparatii si deblocari usi metalice. Doar daca ei imi vor spune ca trebuie sa inlocuiesc vechea usa, doar atunci sa iau aceasta decizie radicala.

Zis si facut.

Mi-am luat iute laptopul si am intrat pe adresa web recomandata, iar acolo, ce sa vezi: Carmady Servicii SRL, o firma bucuresteana care activeaza inca din 2004 (adica de cand am montat eu usa metalica la apartament!) are echipe de lacatusi mecanici cu o larga experienta, care pot sa vina la orice ora din zi sau din noapte pentru a repara orice defectiuni (mai usoara sau majora) pe care o usa metalica, dar si o usa din termopan sau lemn le pot prezenta.


Marea experienta a lucratorilor, sculele profesionale cu care sunt dotati, sunt ingredientele de baza pentru ca orice client sa fie pe deplin multumiti de serviciile acestora.

Mai mult, preturile practicate sunt excelente, mai mici decat la alte firme de profil, in conditiile in care calitatea lucrarilor prestate este excelenta.


Eu am reusit astfel sa fac o economie serioasa in buget, pentru ca nu a mai fost nevoie sa imi schimb usa apartamentului, asa incat si pe viitor voi apela la serviciile lor.


Daca si voua vi s-a stricat usa metalica de la intrarea in apartament sau vreo usa interiora, fie ea de lemn sau termopan, intrati pe site-ul reparatii-usi-metalice.net, pentru ca veti gasi cu certitudine remediul la aceasta problema!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!