City break-urile - sejururi urbane pentru oamenii ocupati


Probabil ca ati  remarcat si voi ca in ultima vreme notiunea de "city break"  a intrat in vocabularul curent al tot mai multor romani.

Ce inseamna acest termen?

Nimic altceva decat o mica escapada turistica intr-un oras din tara sau strainatate, loc unde putem sa ajungem rapid si ne putem relaxa 3-4 zile alaturi de cei dragi, vizitand diverse obiective importante ale urbei respective, facand cumparaturi, band o cafea pe o terasa, mergand la un club sau pur si simplu plimbandu-ne pe strazi si admirand arhitectura constructiilor vechi si noi, privind locuitorii si respirand aerul specific (de preferinta nepoluat).



Evident, aparatul de fotografiat nu trebuie sa lipseasca, pentru a imortaliza clipele petrecute in aceasta mini-vacanta si a incarca pozele aproape in timp real pe retelele de socializare favorite, spre a le arata si prietenilor nostri.

Acei romani care prefera turismul de tip "city break" de regula sunt persoane cu un program extrem de incarcat, cu venituri cel putin de nivel mediu, pentru care, de regula, weekend-ul trebuie sa fie cu totul si cu totul "altfel", pentru a se rupe temporar de stresul cotidian.

Destinatiile pentru aceste vacante condensate sunt alese de obicei in afara tarii. Este vorba de orase (de multe ori capitale sau localitati renumite cu multiple facilitati de ordin turistic) unde se poate ajunge foarte usor cu avionul.

In ultima perioada,  mitul ca aleg un sejur "city break" doar corporatistii a fost uitat, de cand cu site-urile de reduceri, tot mai numeroase, au inceput sa propuna vizitatorilor pachete turistice din aceasta categorie la preturi exceptional de convenabile.

Cuplurile de indragostiti, de exemplu, au posibilitatea sa  aleaga un weekend romantic de tip: "city break Paris" daca acceseaza deja cunoscutul site Scotianul. Acolo pot gasi bilete de avion Bucuresti-Paris ieftine, asa incat, pana si aceia cu un buget redus pot sa se plimbe de mana pe malul Senei intr-un sfarsit de saptamana care sigur va fi memorabil pentru amandoi.



Daca sunteti dintre aceia care intrati cu regularitate pe acest site de reduceri, deja cunoasteti ca exista acolo  oferte atractive nu doar la produsele si serviciile turistice, ci si la o multime de alte produse, grupate pe diverse categorii.

Actualizarea stocurilor, aparitia unor noi produse si servicii propuse clientilor, se face in mod automat in fiecare noapte, toate ofertele fiind valabile 24 de ore.

Cel mai mult, mie imi place pe Scotianul ca exista nu mai putin de 7(sapte) metode de plata, livrare gratuita a unor produse, concursuri diverse, precum si  multiple suprize pentru clienti.

Referindu-ma strict la voucherele de turism, acestea se elibereaza fie pe email, fie in mod fizic, la sediul din Calea Serban Voda nr. 66-68 (in zona Budapesta din centrul Bucurestiului).

Asadar, daca doriti sa achizitionati la un pret poarte bun un pachet turistic "city break", va invit pe site-ul de reduceri Scotianul unde chiar aveti oferte toarte tentante, de nerefuzat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!