Turbosuflanta fluiera? Afla unde o poti repara!

Daca locuiesti in Capitala sau in zona limitrofa acesteia si esti sofer amator,se poate sa fi fost pus si tu in situatia de a te interesa de un loc unde se fac reconditionari de turbine in Bucuresti

Probabil ai si tu amici care se intreaba daca merita sa repari vechile turbine auto sau musai trebuie sa iti cumperi altele nou-noute.

Va mai povesteam eu in trecut de prietena mea Laura, care are o fetita inscrisa la niste cursuri de muzica, la Bravissimo Art School. 

Cum micuta are ureche muzicala si aude in jurul ei tot soiul de sunete, mai melodioase sau mai stridente, dupa caz, ea a fost aceea care si-a atentionat tatal cum ca este ceva in neregula cu modul de functionare al autovehiculului lor. 

Mai precis i-a spus acestuia: "Cand mergem cu masina la scoala de muzica, eu si mami, se aude un fluierat caraghios!" 

Nu stiu cat de amuzant i s-a parut sotului Laurei ca si autoturismul familiei canta, dar a inceput sa isi intrebe amicii unde poate sa repare cat mai grabnic defectiunea aparuta.


Pana la urma a aflat ca solutia pentru urgenta problema auto pe care o are poarta numele de ROBNEC. 


Firma ROBNEC are o indelungata experienta, de peste 15 ani, in materie de asemenea reparatii specializate. Plus ca au postate si o multime de sfaturi utile pentru soferi.

Dupa cum se stie, majoritatea motoarelor Diesel pot beneficia de supraalimentare prin intermediul unei turbosuflante. 

In cuvinte simple, o turbosuflanta este compusa dintr-o turbina si un compresor. Din punctul meu de vedere, cand ne referim la turbine, ar trebui sa ni le imaginam ca pe niste pompe de aer: ele aduc aer suplimentar in cilindrii motoarelor pentru a accelera arderea combustibilului, ajutata fiind si de catre compresoare, ce au rolul de a comprima volumul de aer si astfel a creste cantitatea de oxigen ce se poate utiliza.

Din acest motiv, o reconditionare turbina poate sa mareasca mult performantele motorului unui autovehicul, asa incat este un aspect ce nu trebuie neglijat.

La ROBNEC orice sofer va beneficia de niste servicii de calitate, deoarece aici se vor inlocui piesele stricate, turbina se va recalibra, iar in scurta vreme masina va rula fericita, fara a mai fluiera a paguba, melodios sau fals. 

Este bine de stiut ca, daca apelam la un service ce efectueaza reconditionari turbine in mod profesional, se pot face economii serioase in bugetul familiei. 

Asta pentru ca orice turbine pot sa fi reconditionate cu succes, daca nu le sunt afectate carcasele. Restul pieselor se pot inlocui cu usurinta. 

 Asadar, daca carcasa este ok, o turbina reconditionata profesional poate sa fie aproape la fel de performanta precum o turbina noua. Iar de cantat o sa cante doar fetita Laurei, la evenimentele Bravissimo Music, precum Cristina Buia, pe care va invit sa o ascultati in continuare:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!