Activitatea de videochat, legala si in Romania

"Studio de Videochat Bucuresti Glamour Studio are o oferta interesanta pentru cele doritoare de a-si face o cariera in domeniul divertismentului pentru adulti!", mi-a spus Alina, incantata, saptamana trecuta.


In conditiile in care cuvintele "studio de videochat" nu mai starnesc oprobriul public, ci s-au banalizat treptat, desfasurarea unei asemenea activitati legale a ajuns sa fie vazuta precum o afacere aproape ca oricare alta si in Romania. 

Nici eu nu ma mai mir cand o clienta care ajunge sa ma contacteze pentru vreo consultatie juridica imi spune pe un ton absolut normal ca ea este sau vrea sa devina... videochatista.
Am mai avut si in trecut cliente care imi destainuiau conspirativ ca ele isi castiga banii lunari facand videochat si, recunosc, desi incercam sa nu le judec, in sinea mea cumva le dezaprobam.
Dar acum, inclusiv sub influenta media, care a ajuns chiar sa promoveze in multe cazuri cate un studio de videochat sau altul, nu mai pare ceva condamnabil. Oricum, deoarece in prezent activitatea de videochat este legala, fetele respective au contracte de munca, beneficiaza de drepturile oricarui alt angajat. Si cine suntem noi, ceilalti, sa le judecam, din moment ce nu ne prejudiciaza in niciun fel aceasta munca a lor?
In definitiv, intr-o tara in care salariile sunt extrem de mici, iar locurile de munca din ce in ce mai putine, pentru unele tinere, lipsite de inhibitii, care stiu foarte bine ceea ce vor de la viata, poate fi si aceasta o varianta, mai buna decat aceea de a pleca in strainatate, cine stie pe unde, de multe ori ajungand pe mana traficantilor de carne vie.
In Romania macar, acelea ce aleg un studio Videochat serios, se pot retrage oricand, iar pentru unele dintre ele, care au talent in aceasta activitate, s-ar putea sa fie chiar o rampa de lansare catre o viata mai buna. E alegerea lor!
Multe dintre aceste fete sunt extrem de intleigente, stiu una sau mai multe limbi straine, isi continua in paralel cu aceasta munca si studiile universitare.
Alina, fata careia i-am acordat o consultatie juridica in urma cu cateva zile, mi-a spus ca vrea sa se angajeze la un Studio de videochat in Bucuresti, unul situat relativ de Piata Unirii, in zona Izvor, mai precis la Glamour Studio. Asa o sa isi plateasca si facultatea cu profil economic la care este studenta.


S-a interesat deja si a aflat ca videochatistele de la Glamour castiga intre 500 si 5000 de dolari pe luna, bani care sosesc la timp, ca orice salariu. La aceasta suma se adauga si multe alte bonusuri si premii, pentru cele mai performante angajate.
Au la Glamour Studio pana si niste programe speciale prin care fetele isi pot cumpara in rate o locuinta sau in leasing o masina, pentru ca da, cele mai multe se gandesc sa se asigure pentru viitor, activitatea de videochat nefiind decat o slujba temporara, de cativa ani, pana se pun pe picioare financiar si isi asigura un start bun in viata prin forte proprii.

Un studio Videochat precum Glamour, care functioneaza legal, este o sansa pentru unele romance, lipsite de inhibitii, de aceea mai degraba starnesc invidia, cand aceia carora le destainuiesc cu ce se ocupa, afla cam ce castiguri lunare obtin.
Fiecare are dreptul in aceasta viata sa fie fericit, iar daca aceste fete considera ca merita sa depui o asemenea activitate pentru a-ti asigura mijloacele banesti suficiente ca sa isi implineasca visele, nu cred ca avem noi, ceilalti, ceva de comentat in aceasta privinta. 
Asa se face ca, in clipa in care Alina mi-a spus ca vrea sa se angajeze la un studio de videochat in Bucuresti, unul foarte serios, mai precis la Glamour Studio, am zambit fugitiv-aprobator si apoi am trecut la discutarea problemelor juridice ce o framantau.
Faptul ca va lucra in industria divertismentului +18 chiar nu mi-a mai starnit mirarea.
Voi ce parere aveti despre aceasta noua meserie aparuta de ceva ani in Romania?

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  4. A fi model videochat nu mai este un subiect tabu in Romania, iar lucrul asta nu face decat sa ma bucure. Felicitari celor care isi urmaresc visurile si lupta pentru ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de pare ca functionarea legala a acestor studiouri, distribuite in fiecare oras al tarii, nu a facut altceva decat bine Romaniei - sunt mult mai putin situatii in care femeile aleg sa isi vanda trupul sau sa se angajeze ca maseuze pentru masaj erotic. Nu credeti acelasi lucru? In pofida a ceea ce spun altii, in videochat chiar exista decenta daca si modelul isi doreste sa opteze pentru asta.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!