Noua mea pereche de pantofi de fitness de la ZorileStore.ro

M-am gandit ca sa imi cumpar de la ZorileStore - un magazin online ce are incaltaminte de la branduri celebre, o pereche de pantofi de fitness, asa, ca de final de an.
Mi se pare foarte normal ca sa imi intregesc echipamentul de sport, acum, in apropiere de Black Friday.
De pe site-ul celor de la Blogal Initiative am aflat ca vor fi reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse propuse clientilor in shop-ul ZorileStore.ro, incepand de vinerea viitoare, din 18 noiembrie 2016, asa ca am vrut sa o iau un pic inaintea celorlalti si sa vad cam ce incaltaminte pentru orele la sala de fitness au prin galantarul virtual.
Surpriza! Am gasit inca de pe acum o pereche de incaltari wow, dupa opinia mea.
Pantofii fitness PUMA pentru femei PUMAFOX WNS sunt acum pe zorilestore.ro la un pret foarte bun, de doar 159,90 lei, redus cu 54% deja (de la 349,90 lei).

O incaltaminte interesanta, cu fetele confectionate dintr-o combinatie de textile si piele ecologica, cu talpa exterioara dotata cu tehnologia ArchTec, aderenta la orice suprafata (asa ca nu voi mai aluneca la sala ca in trecut!), la un pret foarte bun. Pana si culorile sunt potrivite, foarte tonice, motiv pentru care voi face exercitiile de aerobic cu mai multa energie incaltata cu acesti pantofi de sport minunati.
Ii comand chiar acum, pentru ca sa ma bucur de ei inca de saptamana viitoare, cand voi merge la orele de sport. Chiar sunt faini! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!