Accesorii ieftine, stilate, pentru outfit-uri variate!

Kalapod.ro iti ofera o colectie interesanta de genti dama online, din care, daca esti in cautare de asemenea produse indispensabile pentru a-ti accesoriza diverse tinute vestimentare, chiar ai de unde alege.
Iata, de exemplu, o geanta dama bicolora, la un pret de numai 63,90 lei, care merge foarte bine cu un outfit de vara, inveselindu-l.



Realizata la exterior din poliuretan si in interior din poliester, avand o lungime generoasa de 45 de cm, o latime de 16,5 cm si o inaltime de 28 de cm, este perfecta pentru o dupa-amiaza in care mergi la shopping, dar e suficient de incapatoare si pentru accesoriile necesare unei iesiri cu prietenii la strandul din cartier.
Tot din categoria genti dama online de comandat pe kalapod.ro, mi-a atras atentia acest model, care iese un pic din tipare, datorita imprimeului sau special.

Este o geanta tip sport, din poliuretan, care are manerele din material textil impletit si cusaturi decorative.
Bareta de umar ajustabila, care se poate detasa, este foarte utila.
Dimensiunile mari pe care le are: 48 cm lungime, 23,5 cm latime si 38 cm inaltime o face perfecta pentru a depozita in ea echipamentul de fitness, dar si sticla cu apa pe care o luam cu noi cand mergem la sala.
In plus, are si un compartiment interior pentru smartphone si diverse acte, precum si un buzunar interior ce se incheie cu ajutorul unui fermoar.
Mi se pare un model foarte chic, iar la un pret de doar 72,90 lei chiar merita sa o achizitionati.
Tot de aici, din magazinul online Kalapod.ro, puteti ca sa va mai cumparati si alte accesorii, de exemplu o curea dama din piele ecologica, cu o catarama moderna metalica, extrem de la moda in acest an.
Livrarea accesorilor comandate se face in mod gratuit daca valoarea lor depaseste 99 de lei, iar de platit puteti alege intre a face acest lucru ramburs, curierului care va efectua livrarea, online cu cardul sau prin ordin de plata.
Tot de pe Kalapod.ro, unde au mereu promotii atractive, precum si preturi curente pe care oricine si le poate permite, puteti ca sa cumparati  nu doar o geanta sau o curea dama foarte frumoasa si ieftina, dar si tot felul de modele de incaltaminte.
Vizitati chiar acum magazinul acesta online si innoiti-va garderoba cu produse de incaltaminte si accesorii pentru diferitele voastre outfit-uri moderne, la niste preturi de nerefuzat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!