Mergi pe litoral cu familia? Sejur Neptun, locul perfect!

Aceia  care merg cu familia la mare ar putea, de exemplu, sa decida ca un sejur Neptun ar fi o idee excelenta pentru o vacanta mai speciala, pentru ca nu degeaba era cea mai exclusivista statiune inainte de 1989...

Internetul este plin cu oferte litoral 2017 care imbie viligiaturistii ca sa se orienteze spre un concediu petrecut in Romania, pentru ca, vorba aceea, nicaieri nu este ca acasa.



Desi multi turisti vor sa se duca fie la Mamaia, fie la  Vama Veche, dupa bugetul de care dispune fiecare, exista si alte statiuni autohtone unde se pot petrece zile de neuitat la tarmul Marii Negre, iar Neptun chiar este o locatie turistica care nu ar trebui ocolita.

In aceasta statiune romaneasca chiar te poti relaxa impreuna cu cei din familia ta, daca nu esti amator de harmalaie si de motocania pe care, din nefericire, o poti intalni in multe alte locuri intesate de turisti in lunile de vara.





De ce sa alegi sa rezervi online un sejur Neptun din oferta litoral 2017 pe site-ul tui-travelcenter.ro?

Pentru ca merita!

Daca alegi ca sa alegi de pe pagina cu oferte Tui-TravelCenter hotelul Neptun dorit, o sa vezi ca nu te va costa chiar asa de mult precum ai putea crede in primul moment.

Daca nu te-ai trezit mai din timp, adica din primavara, ca sa iti faci rezervare la unul dintre pe nedrept ignoratele hoteluri Neptun, mai ai acum sansa ca sa prinzi o camera la Doina, Recif, Sara sau Complex 2D.

Chiar daca nu arata asa, ca la Ibiza, o sa fii multumit de personalul amabil din aceste unitati de cazare, de mancarea convenabila ca pret si gustoasa, de faptul ca este un loc de unde pot ca sa calatoresti cu masina personala spre multe obiective turistice existente pe litoral, dar si in alte locuri dobrogene mai indepartate.

Evident, ar trebui ca sa te grabesti nitel, macar acum, in cel de-al doispezecelea ceas, daca vrei ca sa prinzi totusi o camera sau  mai multe la unul dintre aceste hoteluri Neptun mentionate mai sus, pentru ca mai sunt cu certitudine si alti intarziati doritori de o vacanta linistita pentru cuplurile cu unul sau mai multi copii.




O sa vezi, precum ti-am spus si mai sus, ca preturile sunt inca accesibile la un hotel din Neptun chiar in plin sezon estival, daca faci rezervarea la Tui-Travelcenter.ro, doar sa nu amani prea mult decizia.

E bine si in Bulgaria, in Turcia sau in Grecia, doar ca, la un moment dat parca ai vrea sa fii in tarisoara ta, sa iti aduci aminte de vremea cand erai doar un copilas de-o schioapa si mergeai cu parintii in vacanta la mare. 

Statiunea Neptun este cu siguranta unul dintre acele locuri unde poti ca sa iti petreci un sejur memorabil, de aceea nu o ocoli. Iti va place si, in plus, o sa vezi la final, cand te vei intoarce acasa, chiar si cheltuielile au fost mai mici cu un sfert, poate si cu jumatate, fata de un sejur cu aceleasi numar de zile dintr-o locatie de pe litoral "unde merge toata lumea".

Iesi din tipar, incearca sa nu fii aidoma majoritatii, iar la final o sa te feliciti de alegerea curajoasa facuta!




Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!