Saltele antiescare ieftine, pentru bolnavii imobilizati la pat

Saltele antiescare ieftine in Bucuresti se pot gasi la Ortopedica.ro, daca aveti nevoie de asemenea produse medicale pentru persoanele bolnave din familie.

Puteti merge in cel mai apropiat magazin fizic Ortopedica pentru a le vedea, sunand eventual in prealabil pentru informatii despre ele la unul dintre telefoanele de contact existente pe site, ori, mai simplu, aveti posibilitatea de a comanda acest tip de saltea speciala direct de pe www.ortopedica.ro.

Multa lume, care nu stie inca de firma mentionata mai sus, cauta zadarnic acest util tip de produs medical, deoarece se gaseste destul de rar in magazinele obisnuite de saltele din oras, ba chiar si in cele de pe net.

Salteaua antiescare este o saltea medicinala recomandabil a fi folosita de catre bolnavii imobilizati timp indelungat, in scopul de a se evita  aparitia unor leziuni foarte dureroase produse pe punctele de sprijin si frecare ale corpului de pat (in zona coloanei vertebrale, bazinului, coatelor, calcaielor sau umerilor etc.).

Zonele de presiune, cand ne referim la avantajele pe care o saltea antiescare le are, se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce imbunatateste circulatia sangelui si reduce presiunea în partile de pe corpul pacientului mentionate anterior.

Exista cateva magazine de lux care au totusi (cateodata) in oferta si asemenea saltele antiescare, insa, din nefericire, sunt inaccesibile oamenilor obisnuiti datorita costului lor exorbitant.

O saltea antiescare pret de mai multe mii de lei, trebuie ca sa recunoasteti cinstit, nu este la indemana oricarei familii care are un pacient cu probleme acasa.

Noroc ca exista acum posibilitatea de a cumpara saltele antiescare ieftine online de la Ortopedica.ro, de o calitate foarte buna, spre bucuria acelora care le cauta de multa vreme.

Destinata in special persoanelor cu o greutate de maxim 100 de kg, care prezinta risc mediu de decubit, este o saltea pneumatica impermeabila compartimentata in doua grupuri celulare, care sunt umplute succesiv cu aer de catre o pompa electrica, in medie la intervale de cate 5 minute, iata de ce apare in acest mod o miscare de vibratie a saltelei respective.

Pompa electrica, usor de fixat cu doua carlige de marginea patului, se poate regla in asa fel incat:

- aerul sa fie produs la presiunea necesara, in raport de greutatea bolnavului;

- sa se stabileasca frecventa de umplere a celulelor saltelei cu aer;


- sa se poata alege care anume dintre cele doua grupuri ale structurii celulare ale saltelei antiescare se vor umple cu aer la un moment dat.


Ortopedica.ro ofera celor interesati acest tip de saltea antiescare pret convenabil alaturi de un kit de lipire, foarte util pe parcursul unei folosiri indelungate.

Pentru detalii suplimentare si comenzi intrati pe site-ul acestui foarte bine aprovizionat magazin de produse si dispozitive medicale, Ortopedica.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!