Afla cum sa iti scapi rapid copilul de paduchi de cap

Lucretia, vecina mea de palier, era zilele trecute disperata.

Fiica ei, Amalia, si-a petrecut vacanta la bunici, undeva pe langaTargoviste, iar la intoarcerea acasa parintii au constatat cu groaza ca pe frumosul ei par blond, lung pana la brau, erau bine ancorati o multime de lindini, plus paduchi adulti care se plimbau relaxati si satui pe scalpul ei gingas.

Brrr!!! Ingrozitor, nu-i asa? Le trebuia o solutie rapida contra paduchilor!

In primul moment, pentru ca tocmai se apropia inceputul scolii si nu vroiau ca fetita lor sa se faca de rusine in clasa, sa fie prilej de ironii din partea celorlalti copii, s-au gandit ca sa ii aplice un leac babesc binecunoscut: gazul (petrolul lampant).

Dar unde se mai gaseste azi in Bucuresti asa ceva? La benzinarii slaba speranta, poate pe la vreun supermarket sa mai fie ratacit in vreun colt de raft acest produs-minune, dar este destul de riscant ca sa iei asa ceva si sa iti speli copilul pe cap cu lichidul acela care, in realitate nici macar nu poti ca sa ai habar ce este de fapt. Nici gazul nu mai este ce era el candva, pe vremea bunicii! Nici macar otetul nu mai este ce a fost candva, daramite produsele din petrol!!!

Mai apoi, s-au informat parintii Amaliei de pe internet daca exista vreun tratament naturist pentru aceasta pacoste ce a cazut pe capul fiicei lor si au aflat ca ar exista in comert un gel ce contine ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil), produs ce se cumpara impreuna cu un pieptene cu dintii desi, special pentru paduchii de cap.

Se pare ca unii clienti ce l-au folosit au fost multumiti, dar nu se stie niciodata cu remediile astea din plante cat de eficace sunt, mai ales cand cauti solutii rapide, precum parintii Amaliei, presati de inceperea iminenta a scolii.

Pana la urma salvarea a venit de la unchiul Costel care stia de gama de produse Paranix, special realizata pentru a ucide definitiv paduchii adulti de cap, dar si lindinii. Tocmai vazuse un videoclip in acest sens pe YouTube:





In afara de tratamentul propriu-zis, mai exista in farmacii si produse Paranix care ajuta la depistarea paduchilor, precum si la prevenirea infestarii (mai ales cand este vorba de copii care merg in colectivitati).

Paramix este liderul european al acestui gen de produse, fiind foarte sigur in a fi folosit in cazul copiilor, dar si al adultilor.

A trecut vremea leacurilor traditionale, inclusiv a tunsului la zero, acum oricine poate scapa in doi timpi si trei miscari de acesti paraziti nesuferiti. Specialistii ce au elaborat aceste remedii farmaceutice stiu prea bine acest lucru si au actionat in consecinta.

Daca va confruntati si voi cu aceasta problema, a infestarii cu paduchi de cap, apelati la Paranix fara ezitare! Chiar este eficient! Amalia este exemplul viu in aceasta privinta!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!