Haine frumoase masculine, la niste preturi foarte bune

Modelele de blugi de la HaineSelect.ro sunt atat de variate, incat cu siguranta fiecare client isi gaseste acolo perechea preferata pe care sa o comande la un pret accesibil pentru finantele sale.

In plus, daca v-ati uitat putin pe site-urile de moda straine, o sa vedeti ca tendintele in privinta hainelor pentru barbati pentru toamna/iarna 2017/2018 sunt cel putin interesante (eufemistic spus!).

Pe podiumurile mari din Italia (Milano), Franta (Paris), Anglia (Londra) sau Statele Unite (New York), se remarca un curent nou: acela de a ascunde trupurile bine lucrate la sala sub niste haine casual (cel putin in aparenta), oversize.

Blugi slimfit, pulovere pe gat si stranse pe corp? Creatorii de moda internationali incearca sa propuna iubitorilor de moda altceva in sezoanele ce urmeaza: hainele largi.

Combinatiile de materiale au depasit orice granita acceptabila pana nu de mult, propunand barbatilor ca sa iasa din zona de confort chiar si in cazul unor haine urbane, de toata ziua, invitandu-i cu nonsalanta ca sa aleaga sa imbrace niste articole fashion confectionate din piele, PVC si bumbac. 

Indiferent ca vorbim de pantaloni cu vipusca, de jachete pentru vremea racoroasa, de haine stratificate, aceste bizare alaturari de materiale si texturi sunt, orice s-ar spune, niste articole foarte speciale.

Pe podiumurile europene au putut sa fie vazute si indelung discutate, outfit-uri black unde incaltamintea sport se combina cu pantalonii de piele si geci din PVC de diferite lungimi, aceste tinute mai avand in componenta si cate un sacou din fibre naturale incheiat la unul sau doi nasturi. Doar albul pantofilor, snururile fermoarele si imprimeurile albe fac ca aceste tinute sa nu fie terne, de cioclu, ci vivante.

Desi negrul va ramane indiscutabil mereu la moda, in orice categorie de articolele vestimentare, culoarea isi face loc si in moda toamna/iarna 2018, indiferent ca vorbim de hanorace barbati, de geci supradimensionate, de pantaloni de trening sau de haine elegante.

In mare voga sunt carourile, uriase sau de dimensiuni reduse, ele fiind intalnite mai ales la jachetele ce au forma de camasa. Probabil ele vor fi putate si de catre barbatii din Romania pentru ca sunt functionale si aspectuoase in egala masura.

Cu toate ca moda masculina efeminata este in mare voga in strainatate, probabil ca pe la noi, clientii vor alege totusi din magazinele fizice si online niste haine casual sau elegante ceva mai cuminti, fara prea multe multe floricele si nuante trandafirii, optand pentru stilul clasic urban, deja inradacinat adanc pe meleagurile noastre.

In magazinul HaineSelect.ro exista articole vestimentare slim si pentru aceia care merg la sala si vor sa isi arate muschii, dar si pentru aceia ce vor niste haine obisnuite.

Preturile sunt foarte bune, de aceea, merita ca sa accesati adresa online a acestui magazin romanesc de fashion pentru ca o sa va multumeasca ceea ce veti gasi acolo: haine confortabile, din materiale de calitate superioara, fara combinatii socante.

Giumbuslucurile in moda mai bine sa le lasam pe seama celor cu adevarat nonconformisti si care dispun de bugete considerabile pentru achizitia de haine foarte speciale care, probabil, vor disparea precum niste comete, la fel de rapid precum au aparut.

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!