Creme dermatocosmetice românești competitive internațional

Suferi și tu  din cauză că ai pielea deshidratată, crăpată sau uscată, deoarece ai un ten gras pe care nu mai ai habar cum să îl întreții ori pentru că te-ai pricopsit cu niște riduri fine de expresie, care te-au dus la disperare, pentru că ți se pare că te urâțesc? 

Ai ghinionul de a suferi de anumite boli de piele recidivante pe care medicii dermatologi nu le pot vindeca, ci doar ține sub control, prescriindu-ți tot soiul de scheme de tratament alopat?




Atunci probabil că o să fii interesat(ă) să afli ca există în Romania cineva pe nume Emanuel Lazăr.

Cine este acesta?

Un farmacist inventiv în vârstă de doar 27 de ani, ce traiește în Transilvania, mai precis la Alba Iulia.

El a reușit să producă șapte creme magice dermatocosmetice, care se pare că sunt în măsură ca să rezolve cu succes multe probleme pe care diversele afecțiuni ale pielii le dau atât femeilor, cât și bărbaților.

Aceste creme din gama Eladerm, a căror producție pilot a început în urma cu mai bine de 3 ani, prin 2014, pe când farmacistul Emanuel Lazăr avea  doar 24 de ani, au avut un succes nesperat.

Feedback-ul pozitiv sosit din partea celor ce le-au testat s-a dovedit  a fi atât de mare încât, după ce în 2015 inventatorul amintit a trecut la faza superioară, aceea a înființării  SC ELANALBA SRL, acesta a avut curaj ca să investească circa 150 de mii de euro în dezvoltarea acestui business temerar din domeniul farmaceutic.

Nu mulți întreprinzători romani ar fi avut acest curaj nebunesc, dar probabil că și vârsta lui Emanuel Lazăr a contribuit la această decizie spectaculoasă și, de ce să nu recunoaștem cinstit, extrem de riscantă.

Evident, amploare investiției este și ea un argument puternic în sensul că dermatocosmeticele pe care el fabrică au o calitate excepțională, sunt competitive la nivel național și chiar internațional.

Cele șapte tipuri de creme pe care le produce farmacistul Emanuel Lazăr se găsesc actualmente  în aproape 100 de farmacii din întreaga țară,  fiind distribuite prin intermediul a trei depozite regionale.

Ca orice întreprinzător serios, înainte de a se apuca de a definitiva rețetele de fabricație ale dermatocosmeticelor sale magice, tânărul întreprinzător a făcut studii aprofundate, pentru a vedea ce produse similare se mai găsesc pe piață și cât de eficiente sunt acestea, inclusiv care sunt prețurile lor de comercializare în farmacii.


Surprinzător sau nu, în urma acestor investigații aprofundate, punându-și la lucru și toate cunoștințele dobândite în anii de formare profesională, alături de talent și intuiție, a constatat că produsele existente în comerț au anumite ingrediente în concentrații mult mai mari decât cele recomandate de OMS, de aceea pot fi periculoase dacă sunt folosite vreme îndelungată.


Dermatita atopică, boala eczimatiformă ce are un caracter recidivant, este una dintre acele afecțiuni la care se poate folosi cu succes Ureea 10% - Cremă cu Uree, Vitamina A și E produsă de Emanuel Lazăr, ca produs adjuvant.

Dermatita atopică, deși este mult mai frecventă la copiii micuți, mai ales până în 5 ani, face parte dintre acele afecțiuni ce pot ca să se manifeste virulent și la adolescenți, precum și la persoane adulte, ceea ce conduce inerent la probleme diverse, extrem de neplăcute pentru bolnavi, inclusiv referitoare la integrarea normală în societate.

Fiind o boala cronică, tratamentul este și el unul îndelungat, de cele mai multe ori permanent, scopul acestuia fiind acela de a preveni eventualele complicații nedorite.


Mai ales când este vorba de utilizarea unei creme pe un astfel de tegument lezat, ea trebuie aleasă cu grijă. Ingredientele trebuie să fie calitative, să nu aibă parabeni și nici parfum.

Având o concentrație de uree de 10% crema produsă de farmacistul din Alba Iulia are un rol hidratant, de înmuiere a pielii uscate, la îndepărtarea scuamelor.

Persoanele ce au folosit-o deja au apreciat-o foarte mult, deoarece are o eficacitate mult mai bună comparativ cu alte produse existente în farmacii.

În plus, prețul său este unul foarte convenabil, așa încât se poate utiliza fără probleme drept cremă de întreținere de către segmente la clienți extinse.


Principiile sale active, combinate și cu tratamentul alopat, la care sub nicio formă nu trebuie renunțat de către pacienți, permit îmbunătățirea calității vieții pacienților ce au nenorocul de a suferi de această boală - dermatita atopică, afecțiune care deocamdată poate să fie doar ținută sub control, ameliorată, nu și vindecată total.

Pentru informații suplimentare și comenzi iată datele de contact ale firmei producătoare:

S.C. ELANALBA SRL

strada Crişanei 1c, Alba Iulia
tel.: + 40741045150

email: contact@eladerm.ro
www.eladerm.ro

https://www.facebook.com/eladerm.ro

5 comentarii:

  1. Gentiana Calistrat19/2/18 8:40 a.m.

    Intotdeauna am preferat cremele autohtone cumparate de la farmacie, celor de al supermarket!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dermatocosmetice? Un cuvant nou pentru mine. Cremele astea sunt interesante. Cred ca o sa îmi iau si eu una hidratanta, chiar daca inteleg ca sunt medicinale. Sau poate tocmai din acest motiv:-) Multumesc pentru informatii!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ieftine sunt creme astea! O sa imi iau si eu una antirid!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Costel Chiributa19/2/18 8:59 a.m.

    pentru psoriazis oare sunt bune cremele astea romanesti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru amanunte suplimentare aveți datele de contact ale firmei producătoare la finele articolului postat. Sănătate!

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!